Ja som kvôli Birdzu strašne začala používať že WTF aj v osobnej komunikácií a ešte že: "Mám toho milión." A tak A šťastko, smutko lezie na nervy aj mne.
a nemám rád keď sa v písomnej slovenskej forme používajú anglické výrazy (to ako kde sme? príde mi to trápne aj trochu)
skratky typu WTF a OMG ešte znesiem, sám ich občas aj použijem..
som alergický na ,,yolo,, napríklad ... ale inak mi nič také už nevadí
a inak k téme - frájko, šťastko, smutko, superko a pod. výrazy hodné 5 ročného decka v školke alebo polomentálne retardovaného jedinca, ktorému jebol na hlavu kredenc...
ja vsetky tie super vyrazy co zaviedla @greyness ako smutko a frajko milujem a pouzivam ich v beznej komunikacii tak ako aj vianocky a vobec mi to neva lebo su super! a som zlatunka a co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Smejem sa z "vytrúbiť"
a éra, kedy všetky slová končili na is, na to sa mi tiež nedalo dívať
ale @8 ,,aj tak ti nedá'' je super
a nemám rád keď sa v písomnej slovenskej forme používajú anglické výrazy (to ako kde sme? príde mi to trápne aj trochu)
skratky typu WTF a OMG ešte znesiem, sám ich občas aj použijem..
som alergický na ,,yolo,, napríklad ... ale inak mi nič také už nevadí
a inak k téme - frájko, šťastko, smutko, superko a pod. výrazy hodné 5 ročného decka v školke alebo polomentálne retardovaného jedinca, ktorému jebol na hlavu kredenc...
alebo vykecať
ella hop !