vobec sa neviem rozhodnut ci si mam kupit cervene alebo tmavo modre :/ ..tak soms a chcela spytat vas ktore sa vam viac pacia..mne sa pacia oboje no mozem si kupit len jedny...dakujem
ako za to môže niekto vyhodiť tolké prachy?? tak určite to nieje taký šmejd ako klasické číny, ale neverím že tých cca 50€ je adekvátna suma k tomu o__O
červené... ale ak sa nevieš rozhodnúť vieš čo urob? hoď si mincu...jedna strana bude jedna farba a druhá tá ďalšia farba....a povieš si že čo ti padne to berieš....a uvidíš že sa ti môže stať aj to že sa sklameš z toho čo ti vyšlo a tak sa ti ukáže že chceš vlastne iné
@narazuvzdornaa ale vydrzi ti to vyse roka . cize radsej si kupim converse za 60 na cely rok ako kazdy tyzden smrdlave cinany za 3,50 , converse mas tym padom lacnejsie a je to aj znama znacka . pripad uzavrety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
btw červené mám a teraz by som radšej brala modré
proste.. tú farbu ktorá sa ti páči viac si vyber a súhlasim so @4 , hociktorú si vyberieš tak budeš potom chcieť tú druhú ale hlasujem za červené
a inak conversky je strašné divné slovo o_________O
Moje od Victory stáli jedenásť a sú myslím úplne porovnateľné s originál Conversmi.