mne sa nepáči vôbec Aneta Galisová.. a zo slovenských asi Paulína Ištvancová alebo Karolína Majerníková.. i keď radšej nech ide preč Paulína, Karolína je Košičankaaa!
@Sheily Aj mne bola velmi nesympaticka, ale zdalo sa mi, ze zo sloveniek spievala najepsie. Cize ak by islo len o spev, tak by sa dostala velmi daleko. Ale spev je samozrejme v tychto sutaziach niekde az na poslednom mieste, takze sa netreba co vzrusovat asi Iba ak je to pravda, co mi niekto vravel ze profesionalne spieva v divadle, tak by to bolo mozno voci ostatnym trochu nespravodlive ak by postupila. Ale tak spravodlivost neexistuje uz vobec na svete, takze to vlastne tiez nic
@Azizi ano.. nemozem povedat, ze spievat nevie pretoze aj bez sluchu mi dojde ze vie..akurat presne ako hovoris, davno to nie je len o spievani ..i ked aj pokial ide o hlas sa mi viac pacila ta mlada Stara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
SR: Istvancova
- Karolína Majerníková
- Aneta Galisová
A z chalanov:
- Marek Lacko
- Leo Machala
len ceske baby ma mrzia..tak Konvica mala vypadnut