fakt pekná foto- ale zabudol si tam dať či štíhle alebo plnoštíhle bo normál- takto by mal vyzerať kvíz!!
u mna osobne nehrá rolu farba vlasou ale postava a jej vnútro- milujem baby tzv. krv a mlieko- ale len ich milujem - nič viac si neviem predstaviť so ženou
som dievca ale tak ja mam hnede vlasy ale v poslednej dobe som si zacala vsimat ze hore su tie vlasy do cierna postupne hnednu a su svetlohnede a najnovsie som si vsimla ze mi vyrastaju blond vlasy ale tak nevadi aspon si ich nemusim farbit
mám v tom veľký zmätok doteraz ma priťahovali niektoré pekné dievčatá ale proste nemohli byť len pekné veď kedď chalani vedia očom kecám to jednoducho viete to je ten pocit ale od kedy mám svoju lásku akože nieže by neboli peekné dokonca krásne ale vôbec ma nepriťahujú čudnéé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak ved jasan že je to jedno aké,či blond,či brunet ale toto je len anketa
Aj ja by som chcela mat tmave vlasy, paci sa mi to ovela viac, len ma od toho vela ludi odhovara, este aj moj kadernicka.
* =D
@15 tá je super
u mna osobne nehrá rolu farba vlasou ale postava a jej vnútro- milujem baby tzv. krv a mlieko- ale len ich milujem - nič viac si neviem predstaviť so ženou