@2 Teraz som nespokojný s vlastnou odpoveďou. Kultúrne veľmi inklinujem k Rusku, želal by som si mať možnosť ho celé precestovať a zažiť, ľúbim ich hudbu, jazyk, ľudí. Naopak politicky som úplne proti. O niektorých veciach je ťažké sa len tak vyjadriť, že sú nesympatické. A tak je to s každou krajinou, ktorú som vyššie spomenul.
@hetfield@4 najrozvinutejší región je na Európskej strane. Malá Ázia (anatólia) je skôr rurálna oblasť.
Aj Rusko má väčšiu časť v Ázii ale nikto netvrdí že Rusko nie je Európska krajina, lebo tiež je väčšina miest a populácie koncentrovaná v Európskej časti
Rumunsko, Moldavsko, Bulharsko, Chorvátsko, Srbsko, Macedónsko, Albánsko, Čierna Hora, Maďarsko, ale aj Ukrajina čiastočne, ale nie kvôli vojne, ale všetko kvôli životnej úrovni. Skrátka málo rozvinuté krajiny - skoro celý Balkán..
@varlatan@8 ale ľudia sa nevedia na tom fixne dohodnúť, podľa niektorých ľudí je už celé Egejské pobrežie Ázia. Napríklad keď som tam a z balkóna vidím Grécky ostrov, to je akože Európa, ale ja som v Ázii, pritom výbežky z pevniny Turecka môžu siahať až za ten Grécky ostrov.... Mám kamošku z Izmiru, a ona neznáša keď niekto povie, že je z Ázie
Vela krajin nejak ani viac neregistrujem. Z okolitych mi nie je moc sympaticke Polsko a Orban v Madarsku. Nechapem, ako si ho mohli zvolit. No nas caka mozno to iste o 2 roky s Ficom :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Kultúrne ma nezaujímajú Albánsko, Čierna Hora, Srbsko, Kosovo, Cyprus, Malta.
Aj Rusko má väčšiu časť v Ázii ale nikto netvrdí že Rusko nie je Európska krajina, lebo tiež je väčšina miest a populácie koncentrovaná v Európskej časti