tak ja som teda zahlasovala aj za B1 lebo nie, že by som ich nejak skvele ovládala, ale konverzovala som už vo všetkých zahlasovaných bez problémov a to je predsa hlavná úloha jazyka
Ked ja sa nerad ucim cudzie jazyky radsej 4 termodynamiky, 3 elektrochemie a jednu kvantovku miesto noveho jazyka tie veci staci pochopit a clovek tomu rozumie.. ale jazykom sa treba borit dlhu dobu
Ale keby ma nejaka pekna kocka uci jazyk a venuje sa len mne, metodou "zahodime knihu a ideme sa ucit hrou systemom pozitivneho podmienovania (odmien)" tak by som sa bol schopny naucit dalsi jazyk
hm nemcinu neovladam tak uplne, ale tak, ucim sa ju posledny polrok minimalne 3 hodiny denne takze to celkom ujde a viem viest konverzaciu
a polstina ovlada mna kurwa
@9 určite nestačí všade anglina...hlavne vo východných krajinách sa bežne s anglinou takmet ani nestretneš. Jedine v oficiálnej sfére na úradoch atd, ale ked si pôjdeš kúpiť rožky, jedine po domácky sa budeš musieť dorozumieť.
A inak viem, anglicky C1, taliansky B2, japonsky komunikovať, písať ešte neviem, korejsky a španielsky sa teraz učim a maďarčine trochu rozumiem.
ja ako vasnivy cestovatel viem povedat, ze anglictina mi tento rok v Casablance (Maroko) bola na dve veci...ani v hoteli sme sa nedorozumeli, mal som stastie, ze mam kamarata z Iraku a prelozil mi frazy do arabciny inac si pokecam v madarcine, rustine a velmi lamavo aj v nemcine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a polstina ovlada mna kurwa
A inak viem, anglicky C1, taliansky B2, japonsky komunikovať, písať ešte neviem, korejsky a španielsky sa teraz učim a maďarčine trochu rozumiem.
Mám tam vela kamaratov tak sa snazim komunikovať, ich rozumiem celkom dobre ale rozpravanie mi ide horšie