nakupoval som cez obe, aj cez iné internetové kníhkupectva ale najradšej mám priamy kontakt v obchode a preto uprednostňujem humenské Čas na ticho, kde je asi najlepšia obsluha akú som kde zažil
Len a len Martinus! Skvele vedenie formy so skvelym zakladatelom, skvely pristup ku zakaznikom, skvele ceny a uzasne prostredie v kamennych predajniach. co viac este treba?
Martinus nemám rada - nepáči sa mi ich komunikácia a málokedy som tam videla knihu, ktorú by som inde nezohnala lepšie.
A Panta Rhei som kedysi obdivovala, ale nepáči sa mi neprehľadnosť, obmedzený výber a tá masovosť tam mi nie je príjemná.
Takže si najradšej objednávam cez internet z hociktorých iných obchodov ako martinus.sk alebo si stiahnem pdf či formát na tablet a knihu si kúpim dodatočne po prečítaní, ak ma presvedčí, že ju chcem mať aj hmotne.
keďže v Nitre sú obe, tak chodím aj do jedného, aj do druhého, neviem povedať, ktoré mám radšej, v panta rhei je viac kníh na výber, ale zase také pokojnejšie prostredie na prezeranie kníh je v martinuse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(zabite ma)
Martinus nemám rada - nepáči sa mi ich komunikácia a málokedy som tam videla knihu, ktorú by som inde nezohnala lepšie.
A Panta Rhei som kedysi obdivovala, ale nepáči sa mi neprehľadnosť, obmedzený výber a tá masovosť tam mi nie je príjemná.
Takže si najradšej objednávam cez internet z hociktorých iných obchodov ako martinus.sk alebo si stiahnem pdf či formát na tablet a knihu si kúpim dodatočne po prečítaní, ak ma presvedčí, že ju chcem mať aj hmotne.
A ináč, ahoj dlhodielčanka!