bola som v prahe, ríme, pešti a baráku... a prečo taký výber??? každopádne u mňa je favorit Budapešť zatiaľ... aspoň si mohla pridať Viedeň a Varšavu, keď už susedia...
NY urcite nie, zit tam musi byt dost hroza. londyn je sice celkom pekne mesto ale radsej by som zila v nejakom mensom mestecku. a chcem vidiet rim konecne
Bratislava nie, Trenčín je zaujíímavý, do Prahy chcem ísť, Londýn a Paríž takisto , v New Yorku si viem predstaviť svoj život, Tokio a Budapešť ma absolútne nelákajú, Rím iba keby bola príležitosť,a Benátky smrdia...inak sú pekné
cudujem sa ze tolko ludi hlasuje za NY, hlavne ked tam neboli. to mesto podla mna nie je nicim vynimocne, je to len obrovska kralikaren bez hocijakej prijemnej atmosfery.
Mna by zaujimalo ze kolko ludi z tych co oznacili mesta ako Tokio, NEw York, Pariz, Londyn tam aj skutocne boli nejaky cas nie ze 1dnovy vylet.... (pre rypalov v NY som bol 2 mesiace)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Moja srdcovka je Los Angeles
Jednoducho milujem.
No ale ešte som nebol na Hawai - takže možno by som aj zmenil názor (A)
Cez Prahu som par krat isla...velmi pekne mesto
Rim,Benatky ma lakaju z historickeho hladiska, historickych pamiatok Benatky viac ako Rim.
Londyn moze byt pekne mesto.
New York bolo kedysi podla mna naj mesto,ale teraz sa mi moc nepaci, veela ludi a prilis moderne viac sa mi pacia take historicke.
Mne sa celkom paci St. Peterburg
A ešte Moskva.
prahaaaa