kedze pod pojmom buchta rozumiem parene buchty ktore robieva obcas moja babka BTW su neskutocne dobre
alebo skaredu tucny babu ktora ledva kraca po vlastnych z dovodu vysokej telesnej hmotnosti (pod tymto oznacenim rozumiem buchtu aj z muzskeho pohlavia napriklad moj spoluziak, vazi okolo 130kg a to uz je ina buchta)
ak sa jedna o drhy pripad tak moja odpoved je ZIADNA MINISUKNA, pretoze si neviem predstavit buchtu v minisukni, to musi byt pohlad ... e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
alebo skaredu tucny babu ktora ledva kraca po vlastnych z dovodu vysokej telesnej hmotnosti (pod tymto oznacenim rozumiem buchtu aj z muzskeho pohlavia napriklad moj spoluziak, vazi okolo 130kg a to uz je ina buchta)
ak sa jedna o drhy pripad tak moja odpoved je ZIADNA MINISUKNA, pretoze si neviem predstavit buchtu v minisukni, to musi byt pohlad ... e
Ale veď ju nenazval "Mufinkou".
a vobec ako mozes VLASTNU priatelku tak volat?!?!
mne osobne sa pacia riflove, skladane a vlastne vsetky minisukne na peknom tele zo sexy nohami
ze prefikujem aj jej mamu ty potrebujes cvokara ...
Moja robí bratislavskú buchtu.. to je šmák.
btw aká je to "klasická" sukna ?
ked aj gatky trcia trosenooooo.