Čo sa týka detí a viery, tak tam to je také voľnejšie ...zmenilo sa, že už mi tak nevadí, keď má deti, len neviem či som na to dostatočne pripravený vychovávať rovno ...bezdetná je nepochybná výhoda a ak aspoň raz za čas má chuť zájsť do kostola, ako ja keď sa dá, tak by to bola výhoda a nechodil by som do neho aspoň sám
Má veľa rokov
je veľmi vzdelaný, skúsený a rozhľadený
má dosť trpezlivosti na mladú šťandu
Má výborný vkus a rozsiahlu slovnú zásobu
Osobitá charizma je nutná
som neskutočný egoista, ja, jenom já...
pri mne by nevydržal nikto, aj kostolne myši by zdrhli, lebo som perfekcionista a nejaká smietka na zemi, je pre mňa konečná, ani spať by som nešiel, kým by nebol dom typ top...
preto som radšej sám, nejakého "nezdareného bordelára", by som pri sebe nezniesol...
dôležitými činiteľmi dobrého fungovania vzťahu sú,
láska, zmysel pre spravodlivosť, viera v Boha, odvaha, pracovitosť, hygiena, obetavosť a taká obyčajná prirodzená inteligencia...
Skôr by bolo fajn, keby neverila v boha... lebo ja náboženstvá ako také odsudzujem. A to sa pri silných kresťanoch (v našich končinách) nestretáva s pochopením. Vždy to skončí na "argumente" - A ako vysvetlíš tie zázraky ktoré sa stali? Že sa niekto oživil aj keď bol už mrtvý podľa lekárov atď. ...
A @1
A idk, vacsina tych ostatnych asi tiez, musi mi byt tak zakladne esteticky prijemny ofc a nesmie byt psycho-ziarlivec ale cez tie co som zaskrtla "nejede vlak"
@robin Môžem vedieť, že prečo sú mačky také no go? (Aj ako majiteľka 2 mačiek, čiže je to pre mňa relevantné) , ak na nie si práve alergický. Lebo to je mega nenáročný, nezavadzujúci tvor, ktorý väčšinu času prespí a vieš o ňom tak možno 2 hodiny zo dňa, že vyžaduje nejaké hladkanie. Mačku môžeš aj na 3-4 dni nechať samú, je to čistotný tvor a absolútne mierumilovný, naozaj by ma zaujímal racionálny dôvod, čo je na takej mačke no go.
To už by som menej tolerovala čokla. Smrdzí to, jeho jedlo smrdzí, treba byť každých 8 hodín doma pri ňom a venčiť ho, vkuse sa ti vtiera do pozornosti, šteká a keď nevydrží vyští sa ti alebo vysere uprostred bytu.
@plavam_zivotom no, ja mám teóriu, a možno sa mýlim... že ľudia ktorí sa obklopujú mačkami to robia pre to, lebo nemajú radi druhých ľudí. Pre mňa je to negatívne, lebo ja potrebujem niekoho veľmi tolerantného, kto dokáže vidieť v ľuďoch hlavne to dobré. A taký človek nepotrebuje mačky.
@robin Tak to je ale predsa iba tvoj zaužívaný názor a nie fakt, ja som extrémne extrovertný človek, čo miluje spoločnosť iných ľudí, stále sa smejem, zabávam, robím pičoviny a mám 2 mačky. A neni som absolútne netolerantná. Akože poznám pár takých fanatičiek, čo vlastnia všelijaké OZtká na pomoc mačkám a zanevreli na ľudí úplne a pičujú do každého, ale poznám aj kopu super ľudí čo majú cicúchy rovnako ako ja. Nebuď taký vyhranený podľa mňa, ja som tiež kedysi nemusela mačky a teraz by som bez nich nevedela žiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je veľmi vzdelaný, skúsený a rozhľadený
má dosť trpezlivosti na mladú šťandu
Má výborný vkus a rozsiahlu slovnú zásobu
Osobitá charizma je nutná
pri mne by nevydržal nikto, aj kostolne myši by zdrhli, lebo som perfekcionista a nejaká smietka na zemi, je pre mňa konečná, ani spať by som nešiel, kým by nebol dom typ top...
preto som radšej sám, nejakého "nezdareného bordelára", by som pri sebe nezniesol...
dôležitými činiteľmi dobrého fungovania vzťahu sú,
láska, zmysel pre spravodlivosť, viera v Boha, odvaha, pracovitosť, hygiena, obetavosť a taká obyčajná prirodzená inteligencia...
Nepotrebujem aby bol pekný, aby vychádzal s rodičmi alebo aby mal prachy. A aj klamať občas treba.
A idk, vacsina tych ostatnych asi tiez, musi mi byt tak zakladne esteticky prijemny ofc a nesmie byt psycho-ziarlivec ale cez tie co som zaskrtla "nejede vlak"
To už by som menej tolerovala čokla. Smrdzí to, jeho jedlo smrdzí, treba byť každých 8 hodín doma pri ňom a venčiť ho, vkuse sa ti vtiera do pozornosti, šteká a keď nevydrží vyští sa ti alebo vysere uprostred bytu.