Všetky 3 ešte neexistujú a mali by byť dostavané tak koncom budúceho roka tu v Leviciach Len tá Dituria existuje ale bude sa prerábať na hento a v tom Onyxe stojí tá presklená časť čo je Slovenská sporitelna Tak čo si myslíte, ktoré z nich je najkrajšie?
@niikolka ale nejde o to ide o to ktoré sa ti viac páči ale však Onyx sa už robí,Dituria je oblepená plagátmi že sa ide prerábať a Europa mala už tolko vizualizácii že to by bol hriech ju nakoniec nepostaviť
Ináč, fakt je potrebné, aby v Leviciach bolo toľko nákupných centier? Ja neviem, mne to príde veľa, aj napríklad keď som bol v Žiline, tak som nechápal, jak je to možné, že ich je tam tak veľa.
@chevro á tak sme najväčší okres na Slovensku a nič tu neni Každý chodí na nákupy do Nitry,Blavy a iných miest I keď kľudne by stačili 2 aj to je pravda.
aha, takže ak som správne pochopila, všetky 3 majú byť v leviciach. no, úprimne, v lv som nikdy nebola, ale tak pozrela som si fotky aj viaceré, nielen tuto v @1 po jednom obrázku.
1. Dituria - na prvý pohľad mi to prišlo trochu fádne a nevýrazné, ale to som nevedela, že ide o prestavbu. keď som kukla viaceré fotky, a že je to klasická, dosť škaredá socíkovská budova, aká je v každom väčšom meste, ktorá na mňa pôsobí mohutným a ťažkým dojmom, s hlbokým priestorom, nízkym stropom, bez nejakého priameho vstupu svetla a s chaotickým vnútorným usporiadaním, ktoré tvoria vlastne len nejaké "kartónové" priečky... tak beriem späť. vyťažili z toho strašidielka maximum, farebne krásne ladí s tou oproti stojacou historickou budovou, a ešte aj tá "vežička" tvarom kopíruje prvok na streche tej zelenej historickej... veľa skla celú tú hmotu odľahčuje a presvetľuje, takže vzhľadom na okolie a pôvodný stav je to super.
2. Europa - fascinuje ma tá zrkadlová stena, ale neviem, či je to len vizualizácia vytiahnutá do extrému, alebo reálne tam chcú mať "zrkadlo" potom tam vidím dve dobre že nie kópie Sheratonu, i keď teda neviem, či to patrí k tomu komplexu, ale neviem, čo si mám o tom myslieť... celkovo je to také... moderné, bežné, pekné, a ničím výnimočné (okrem toho zrkadla
a ešte mám otázku... k tomuto obrázku:
toto je príjazd k Europe, a tam to vpravo hore je tá Dituria?
3. Onyx - ten som už dávnejšie videla, páčil sa mi vtedy a páči sa mi stále, celkom sa tam stotožňujem aj s tými oblúkmi, ktoré normálne fakt nemusím jediné, čo je na tom celom otrasné, je to ich logo na stránke
@luc.ka vau ďakujem za názor pekne si to napísala áno všetky 3 budú v LV
Dituria je celkovo momentálne v zlom stave, je tam strašne vysoké nájomné a je skoro prázdna..asi práve preto sa rozhodli s rekonštrukciou lebo keď sa postaví Europa a Onyx (teraz v apríli otvárajú City Parkm další obchodák) tak to by mohli rovno zatvoriť Mne sa to taktiež páči
Europa-tiež dúfam že to úplne nepresklenia aby sa nedalo ani do vnútra pozerať A áno, to na tom obrázku v rohu je Dituria Ono všetky 3 tie centrá sú vlastne na kope..Europa..potom ide Dituria a asi o 50 metrov bude ten Onyx..teda Onxy2 a tá dvojka mi tam nepasuje..je tam zbytočná..každý to bude volať Onyx a nie Onyx dva
ježiši to sú všetky tak natesno? a ja už som si išla myslieť, že aké sú levice veľké, keď tam idete mať toľko obchoďákov vážne sa to tam toľké uživí? akože chápem, že väčšia konkurencia tlačí ceny nižšie, ale aj tak je to pre mňa celkom nepochopiteľné...
@niikolka takéto niečo pekné je v Budapešti? na budúce keď ideš bereš ma aby si vedela
@mima14795 hmmm nebudem namietať miesta je tu dosť
@luc.ka ono všetky sú v centre presne v častiach kde je vždy najviac ľudí jedine City Park čo sa otvára to je zasa úplne na kraji ale každopádne to je zaujímavé teda stihneš prejsť do ďalšieho centra za niečo okolo 2 minút
Levice sú dosť velké a sám sa čudujem prečo je to tak na kope.. vedel by som si predstaviť jeden z nich o pár kilometrov dalej, ale všetky sa chcú tiahnuť čo najbliššie do centra :/
inak no ten kulturák..to je hrozná stavba to je asi najškaredšia budova v LV konečne sa to zbúra aj tak tam nič poriadne nikdy nebolo a vnútri to vyzerá tiež dobre na cocot
@niikolka to je v Toronte Eaton shopping centre..najvacsie kanadske nakupne centrum(cca.3000 obchodov ) a je masaker a live je to fakt kolos uprostred centra ale pasuje tam
@tasteofrainbow beton +sklo je teraz najobľubenejšia kombinácia architektov ,lebo je to moderné a ked je dobre navrhnutý objekt veľmi to tam sedí . Neviem ako by si si predstavila zrubové nakupne centrum -.-" aby to bolo útulné a so životom.
@denix nijak nemám rada obchodné centrá, radšej si predstavím ulicu plnú malých obchodíkov a kaviarní kde to žije akosi prirozdene nie ako v takom centre. Nemám rada velké budovy a necítila by som sa tam dobre
@tasteofrainbow sklo pôsobí masívne? práveže sklo ako keby celú budovu nadľahčuje
@niikolka och mne jedno kedy a že "len 500 obchodov a 14 kinosál"? však tuto je 10 obchodov a 1 kinosála nuž ale ked budú všetky tieto 3 centrá tak v každom sú kinosály
@mima14795 môžéš na čo postel prosím ťa? nestačí nám jedna? ale ked tam velmi chceš tak mám vedlajšiu izbu volnú lebo spolubývajúca ide bud na výšku alebo do Turecka ale na výšku už asi ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
DITURIA
www.dituria.sk
EUROPA
www.europalv.sk/sk/galeria
ONYX2
www.onyx2.sk/galeria-onyx2
toto je najkrajsie obchodne centrum ake som doposial v zivote videla !
tam chodím často nakupovať
1. Dituria - na prvý pohľad mi to prišlo trochu fádne a nevýrazné, ale to som nevedela, že ide o prestavbu. keď som kukla viaceré fotky, a že je to klasická, dosť škaredá socíkovská budova, aká je v každom väčšom meste, ktorá na mňa pôsobí mohutným a ťažkým dojmom, s hlbokým priestorom, nízkym stropom, bez nejakého priameho vstupu svetla a s chaotickým vnútorným usporiadaním, ktoré tvoria vlastne len nejaké "kartónové" priečky... tak beriem späť. vyťažili z toho strašidielka maximum, farebne krásne ladí s tou oproti stojacou historickou budovou, a ešte aj tá "vežička" tvarom kopíruje prvok na streche tej zelenej historickej... veľa skla celú tú hmotu odľahčuje a presvetľuje, takže vzhľadom na okolie a pôvodný stav je to super.
2. Europa - fascinuje ma tá zrkadlová stena, ale neviem, či je to len vizualizácia vytiahnutá do extrému, alebo reálne tam chcú mať "zrkadlo" potom tam vidím dve dobre že nie kópie Sheratonu, i keď teda neviem, či to patrí k tomu komplexu, ale neviem, čo si mám o tom myslieť... celkovo je to také... moderné, bežné, pekné, a ničím výnimočné (okrem toho zrkadla
a ešte mám otázku... k tomuto obrázku:
toto je príjazd k Europe, a tam to vpravo hore je tá Dituria?
3. Onyx - ten som už dávnejšie videla, páčil sa mi vtedy a páči sa mi stále, celkom sa tam stotožňujem aj s tými oblúkmi, ktoré normálne fakt nemusím jediné, čo je na tom celom otrasné, je to ich logo na stránke
Dituria je celkovo momentálne v zlom stave, je tam strašne vysoké nájomné a je skoro prázdna..asi práve preto sa rozhodli s rekonštrukciou lebo keď sa postaví Europa a Onyx (teraz v apríli otvárajú City Parkm další obchodák) tak to by mohli rovno zatvoriť Mne sa to taktiež páči
Europa-tiež dúfam že to úplne nepresklenia aby sa nedalo ani do vnútra pozerať A áno, to na tom obrázku v rohu je Dituria Ono všetky 3 tie centrá sú vlastne na kope..Europa..potom ide Dituria a asi o 50 metrov bude ten Onyx..teda Onxy2 a tá dvojka mi tam nepasuje..je tam zbytočná..každý to bude volať Onyx a nie Onyx dva
Dituria
Europa (ešte je to Družba)
Onyx (ešte je to Slovenská sporitelňa)
ježiši to sú všetky tak natesno? a ja už som si išla myslieť, že aké sú levice veľké, keď tam idete mať toľko obchoďákov vážne sa to tam toľké uživí? akože chápem, že väčšia konkurencia tlačí ceny nižšie, ale aj tak je to pre mňa celkom nepochopiteľné...
jj veď načo nejaký dom kultúry..
@mima14795 hmmm nebudem namietať miesta je tu dosť
@luc.ka ono všetky sú v centre presne v častiach kde je vždy najviac ľudí jedine City Park čo sa otvára to je zasa úplne na kraji ale každopádne to je zaujímavé teda stihneš prejsť do ďalšieho centra za niečo okolo 2 minút
» imageshack.us/photo/my-images...
inak no ten kulturák..to je hrozná stavba to je asi najškaredšia budova v LV konečne sa to zbúra aj tak tam nič poriadne nikdy nebolo a vnútri to vyzerá tiež dobre na cocot
@14matthew14 matúúúúúúúúúúúúúúúúškooooooooooo ahooooooooooooooooooooooj
mne sa osobne páči ten ONYX2 a trošku tá europa.
@niikolka och mne jedno kedy a že "len 500 obchodov a 14 kinosál"? však tuto je 10 obchodov a 1 kinosála nuž ale ked budú všetky tieto 3 centrá tak v každom sú kinosály
@mima14795 môžéš na čo postel prosím ťa? nestačí nám jedna? ale ked tam velmi chceš tak mám vedlajšiu izbu volnú lebo spolubývajúca ide bud na výšku alebo do Turecka ale na výšku už asi ne