ja chodím skoro všade.... len na tú chrenovú pomenej to mám najviac od ruky... a v mlynoch som niekedy aj viac krát za deň (blbý rozvrh) je to až hlúpe ako často tam chodím..... a pritom tam nič neni a celkovo sa mi mlyny nepáčia... a tak zas v maxe máme jediné kino a do galérie chodievame na nákup.... a galériu mám najradšej asi a mlyny zas najmenej... preto je to taký paradox, že som tam tak často...
Najradšej do žiadneho, lebo tam často hrá nechutná vtieravá hudba a často tam je presne ten typ ľudí, na ktorý mi robí problém aj dlhodobejšie sa pozerať ...
Ale tak keď idem raz za uhorský rok do kina, či obchodu s elektronikou, tie sú skoro zásadne v podobných srandách ...
Teda čo sa prvých štyroch týka ...
V polygóne a na tržnici toho človek moc nezoženie ...
A tesco je v pohode ...
Ale vo všeobecnosti uprednostňujem poriadne veľký tesco hypermarket, ale bez nejakých hnusných galérií a ľudí, ktorí vyzerajú, že sa narodili len preto, aby si tam háby nakupovali ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale celkovo nemám rád nákupné strediská takéhoto typu.Navyše Mlyny sú postavené na archeologickom nálezisku.
Ale tak keď idem raz za uhorský rok do kina, či obchodu s elektronikou, tie sú skoro zásadne v podobných srandách ...
Teda čo sa prvých štyroch týka ...
V polygóne a na tržnici toho človek moc nezoženie ...
A tesco je v pohode ...
Ale vo všeobecnosti uprednostňujem poriadne veľký tesco hypermarket, ale bez nejakých hnusných galérií a ľudí, ktorí vyzerajú, že sa narodili len preto, aby si tam háby nakupovali ...