Mario Kart (N64/Wii), MDK, Super Mario 2 Mario Land, Operation Carnage, Tower Defence, Half Life, Dungeon Keeper, Black & White, Red Alert 2, Pokemon Crystal, Warcraft 1-3, Operation Carnage, World of Goo...
budem si žiť tam kde zakričia FIRE! alebo HEADSHOT ! a pri men budú pobehovať malí alíci... potom ma zrazí auto, začnú ma naháňať policajti rýchlosťou blesku naťukám kód potom použijem frost schock a raz sa snáď zobudím s tohto sna...
@mayo pokemon white som vcera oficialne presiel teda presiel som ligu ale hra este pokracuje bohuzial je len JPN verzia s anglickym prekladom ale stoji to za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Grepolis, DK, Azangara, Da Vinci
atd atd atd
btw @kuloreperova necakal by som od teba takuto diskusiu ale pochval sa aj ty
Mario Kart (N64/Wii), MDK, Super Mario 2 Mario Land, Operation Carnage, Tower Defence, Half Life, Dungeon Keeper, Black & White, Red Alert 2, Pokemon Crystal, Warcraft 1-3, Operation Carnage, World of Goo...
and many more
Bez Gameboya ani na krok!
Až výjde Black&White verzia, tiež zainvestujem do DSi
A druhá vec, nový Mário na DSi, umrel som z neho. Must-have game.
ktoreho maria myslis? bowsers inside story?
este stoji za pozornost kingdom hearts, zelda a kopec dalsich
toto si kupujem na vianoce
» mario25.nintendo.com/reddsixl/...
najviac sexy herná konzola, aká bola kedy vyrobená
a v červenej! Bude mi ladiť k ferrari
táto:
» mario.nintendo.com/...
ako nehovorim ze to je zle...je to pecka ale dalsie verzie su neporovnatelne lepsie pozri si co je zac ten bowsers inside story
ale ked vyjde Dead Space 2 a Assassins Creed: Brotherhood, dam si pauzu od nehrania hier
tak napr,. diablo 2, warcraft 1-3, bioshock, puzzle boble, princ of persia, pman, luxor, Heroes...
keď ale
» pictureup.cz/picture/verejny... bc2.jpg
» pictureup.cz/picture/verejny... mcrae dirt 2 box.jpg