chyba tu tretia možnosť .. Ani jedna !
Orange... snaha o ftip...nevydarená
T-mobile...snaha o najlepsiu odrhavacku...myslim ze tie pesnicky aj tie basnicky su pekne ale kedze to nasačkovali uplne vsade 300krát za den... tak tým to úplne znicili...
pokaslali to na plnej ciare...obaja
Adela a Sajfa, mám pocit že za chvílu na mňa vyskočia aj z konzervy, už ich je na obraze veľa a tie reklamy sú uplne od piči hrozné
T-mobile sa mi páči len tá prvá, ale to bolo ešte keď to začalo, teraz je toho tiež veľa
Mne sa páči že tento rok orange upustil od "detičiek a psíčkov", a spravili reklamy aké spravili. Nie sú to nejaké svetoborné diela, ale nelezú mi na nervy. Ked ich vidím, nemám potrebu hodiť do telky žehličku, alebo rozkopať hlavu tomu čo tú reklamu vymyslel. Na rozdiel od t-mobilu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nemአtam preklep?
Orange... snaha o ftip...nevydarená
T-mobile...snaha o najlepsiu odrhavacku...myslim ze tie pesnicky aj tie basnicky su pekne ale kedze to nasačkovali uplne vsade 300krát za den... tak tým to úplne znicili...
pokaslali to na plnej ciare...obaja
T-mobile sa mi páči len tá prvá, ale to bolo ešte keď to začalo, teraz je toho tiež veľa