jebal som ja vase prijebane rocne obdobia. rocne obdobie by malo byt len jedno. LETO BIČIZ! a najlepšie slnečna perioda- 4mesiace 16 hodin denne a 2 mesiace 12 hodin denne a tak ďalej
Teda, teraz v lete nadávam že je moc teplo, že chcem zimu.. v zime je moc snehu, zima, chcem leto.. na jar kýcham jak kok, chcem hocičo iné... jeseň, nenapadá ma čo môžem mať proti jeseni, ale niečo určite hej, poviem vám na jeseň!
zima, nechapem, co sa ludom paci na lete...horuco ako na Sahare...teda, ti co nemusia nic robit, ti si cvachtaju nohy v bazene, ale ostatni idu zgegnut...nenavidim leto
svojim sposobom vsetky, leto ked nie je priliz horuce, jeseň ked neleje vkuse ale su pekne stromy, listy na zemi a pod, zima, ked je snez a nie blato a dazd, a jar ked je takych 15-20 stupnov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
horúčavy nenávidím, sneh milujem, no z ľadu na chodníkoch mám hrôzu...jar je krásna, ale čoskoro príde leto...
jeseň je čarovná krásna, nostalgická, upršaná, príjemná...
Teda, teraz v lete nadávam že je moc teplo, že chcem zimu.. v zime je moc snehu, zima, chcem leto.. na jar kýcham jak kok, chcem hocičo iné... jeseň, nenapadá ma čo môžem mať proti jeseni, ale niečo určite hej, poviem vám na jeseň!
Snowboardiiing
zima - ak nie je príliš zima
leto - ak nie je príliš teplo
jeseň - ak neprestajne neprší
jar - ak už odkvitlo tých pár vecí, na ktoré som alergický
2.zima
3.jar
4.leto