@5@lvanka ...ked mna by práve tá zaujímala ved je väčšia ako EU je tam tiež vela jazykov a národov ,rôzne kuchyne a tak a tiež pamiatky že či nepoznáme Indiu len z jedného pohladu ako keby EU posudzovali len podla jedného štátu :/
juhovýchodná ázia-pekná krajina ale skorumpované vlády a polícia čo vás môže šupnúť do basy na doživotie len preto že sa im nepáčite...tam by som teda nechcel ísť
Dala jsem USA, protože nemám ráda američany. Tam kam vlezou napáchají zlo, všechno si přivlastňují. Amíci si hrajou na hrdiny, ale přitom hrdinama vůbec nejsou! Na Rusko si netroufnou, protože vědí, že by je rusáci smetli ze světa...
@5 teda ty si inak scestovaná, teda klobúk dole pred tebou ak sa mám vijadriť tak o nejakej krajine, tak ju isto budem dobre poznať, inak by som navodil o sebe dojem, že som nezainteresovaný a kecám kraviny
zvykla som si cestovat casto a hocikam, k moru, do zapadakova, sama, s otcom ale aj s celou rodinou alebo partiuo, proste mam rada cestovanie, cele leto som vzdy niekde prec, kazdy tyzden inde... bavi ma to
" milujem" ludi co neznasaju nieco, kde nikdy v zivote neboly ako fakt len "jedna babka povedala " ja rad cestujem a siel by som sa pozriet hocikde. spoznat inu kulturu, zviky, a proste ine kraje. z afriki ma najviac laka SOUTH AFRICA. tam by som chcel dakedy sa ist pozriet. a mam na haku stupidne nazory ludi,ktorich svet konci 50 metrou za cedulou oznacujucou koniec mesta kde ziju. alebo ludi, co ziju nekde v diere(sorry za vyraz )a idu robit mudrich o svete.
...nedávno som pozeral dosť dobrý film EUROTRIP a ked som tak nad ním rozmýšlal tak ma napadlo ako sa asi písal scénar ...takže podla mňa niekto v amerike založil fórum "ako si predstavujete európu" a podla toho nakrútil film bolo tam určite vela názorov typu jedna babka povedala ako tu a pár ludí dalo pravdivý opis krajín a tak nejak vznikol Eurotrip podla mňa samozrejme ...a preto tam bolo slovensko aké tam bolo bo sa ho nemal kto zastať :/ lebo sa čudujte ale aj v amerike sú ludia čo majú predsudky :p
@27 tak ten film som vydel aj ja a....ostal som mierne povedane sokovany ako fakt, nech ho radsej slabsie povahy ani nepozeraju(myslim hlavne scenky kde je akoze slovensko a bratislava)
@28 ...som to pozeral s kamarátom a toho skoro porazilo že ako si takéto niečo niekto mohol dovoliť :o ale ved ked si obyčajný amík takto predstavuje slovensko :/
...ešte že podla tohto fora niekto nenatočí film WORLDTRIP to by sa len urazilo krajín :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@5 @lvanka ...ked mna by práve tá zaujímala ved je väčšia ako EU je tam tiež vela jazykov a národov ,rôzne kuchyne a tak a tiež pamiatky že či nepoznáme Indiu len z jedného pohladu ako keby EU posudzovali len podla jedného štátu :/
@15 @kathusiq ...sa stáva
@16 ...a skôr to slovo alebo konkrétne ti niečo spravili
...ešte že podla tohto fora niekto nenatočí film WORLDTRIP to by sa len urazilo krajín :p