neviem sa vyjadriť k ani jednej lebo osm nemal možnosť ich študovať ... ale toto je uplne k ničomu riešiť to, pretože pri školách je dôležité ktorá je lepšia, od tých priemerných ... nie ktorá najhoršia hh
veľmi zlá anketa. existuje škola, po ktorej sa uplatníš v odbore alebo škola, ktorá ti poskytne komplexnejší ucelenejší pohľad na spoločnosť s tým, že sa ti otvoria možnosti, a potom je to na tvojej šikovnosti ako sa rozhodneš. Nič iné neexistuje. v súčasnosti pracujem v práci, kde by som za normálnych okolností nezarobil neviem koľko. ale zarobím skoro trikát, čo inde. pritom každý hovorí, že peniaze nie sú potrebné. ale sú! a veľmi! a súvisí to veľmi aj so školou. škola je len na to, aby pedagogický systém ako tak fungoval v spoločnosti, ale mám pocit, že čím ďalej, tým viac sa človek dostáva v pedagogickej oblasti ( učil som dva roky náboženstvo na škole) k tomu, čo bolo predtým. že pedagóg bol otrok, čo viedol deti cez cestu. aj teraz ich vedie kdesi cez cestu, ale to je akurát všetko. škola ti ponúkne len v odbornej špecializácii to potrebné, čo potrebuješ naozaj praktické pre život, inšie nič. pamätám sa, ako sa smiali na základnej, ako podceňovali, keď niekto sa hlásil azda na menej cennú školu, než gymnázium. Poondiate gymnázium, kde po skončení školy v podstate nič nevieš! Nič! neposkytne ti nič, lebo stále som neprišiel na to, čo vlastne si po skončení gymnázia, ak ťa neprijmu na výšku. v podstate nič. ku katolíckej univerzite v ružomberku... ja som študoval na bohosloveckej fakulte v (kňazskom seminári) ale len rok. moji spolužiaci sú katolícki kňazi. čo sa týka štúdia, nemôžem povedať, že som si pripadal ako na univerzite, avšak, vyučovali nás naozaj veľmi kvalitní pedagogovia, ktorí študovali postgraduálne od Jeruzalema, po ľjublanu a neviem ešte kde všade. bývalý môj pedagog z kresťanskej archeologie, máva dodnes biblické debaty na TV Lux. a keď sa vrátim k pôvodine ankety, jedná sa o to, že život ti ponúka nekonečné možnosti, ale naozaj záleží na tom, ako flexibilne zareaguješ. Očakávať, že budeš kdesi zarábať tisíce je utópia, avšak nie vždy. je načase, aby aj školy si priznali, že nie sú všemocné, a nevedia dostatočne naplniť potreby študentov, nie sú celkom schopné aktuálne včas a pohotovo reagovať na potreby doby, v ktorej sa nachádzame, pretože vidíme, že doba sa naozaj mení, a to, čo platilo napríklad pred časom dva roky dozadu, dnes je to zastaralé, ako som to písal v istom diskusnom príspevku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo skola bezecnostneho manazmentu v KE
( *MIT