Ono to vždy dopadne inak, podľa toho, či som v daný deň doma, alebo v práci, a či za mnou príde niekto na návštevu, alebo nie.
Napr:
Keď som v práci, často je to obed, ak zastavíme na motoreste.
Ak nestihneme na motoreste, tak je to večera, pretože si ju kúpim v Prahe počas voľna.
Keď som doma a chrápem po práci, tak nejem nič sýte, iba tak dzobem počas celého dňa.
Keď som doma a mám voľno a vstanem skoro, tak sa napráskam na obed, ako slušný človek, ale vo veľkom žeriem aj večer. Niekedy teda aj dve FAKT sýte jedlá za deň.
A keď má za mnou niekto prísť pred obedom, tak je to obed, a keď až podvečerom, tak je to samozrejme večera, pretože ja skoro vždy skoro každého, kto za mnou dojde, vytiahnem do reštiky na palacinky.
Ale pripomína mi, že jedna možnosť z tejto ankety je mimoriadne vhodná pre @tikaloka , som zvedavá, ktorú označí!
@mrnesmely Joj, tak to potom u nás vo vzťahu sme jeden retardovanejší ako druhý, sakra Túto skutočnosť si mi radšej nemal zdeľovať! Uviedol si ma do hlbokej depresie.
obed väčšinou, pri nedostatku času v čase obeda, je to večera a občas cez prázdniny je to napriek výdatnému obedu tiež večera. taká tretia, štvrtá večera, tzv. nočná.
ranajky mi pripravuje mama, kazdy neparny den nieco sladke aj s veelkym hrncekom kakaa, tak to povazujem za svoje najvacsie jedlo, kazdy parny den dostanem chleba so sunkou tak z toho zjem len tu sunku.. obedy vacsinou ignorujem a na veceru si dam nieco male
ja jem rano vacsinou cerealie s mliekom a dam si aj kavu potom mam na desiatu nejake ovocie, jogurt alebo nieco mensie, na obed si dam hlavne jedlo, ktore je najvacsie to su cestoviny, rezen, polacinky, pizza a podobne jedla na olovrant nejake pecivko a na veceru zas nieco lahke ako ovocie alebo len pijem a nejem
za najsytejsie jedlo povazujem vzduch.a hlavne vecer.vtedy som uz moooooc leniva nato aby som si nieco spravila hamham,tak par nadychov potom prehltnut a sme najedeny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Napr:
Keď som v práci, často je to obed, ak zastavíme na motoreste.
Ak nestihneme na motoreste, tak je to večera, pretože si ju kúpim v Prahe počas voľna.
Keď som doma a chrápem po práci, tak nejem nič sýte, iba tak dzobem počas celého dňa.
Keď som doma a mám voľno a vstanem skoro, tak sa napráskam na obed, ako slušný človek, ale vo veľkom žeriem aj večer. Niekedy teda aj dve FAKT sýte jedlá za deň.
A keď má za mnou niekto prísť pred obedom, tak je to obed, a keď až podvečerom, tak je to samozrejme večera, pretože ja skoro vždy skoro každého, kto za mnou dojde, vytiahnem do reštiky na palacinky.
Ale pripomína mi, že jedna možnosť z tejto ankety je mimoriadne vhodná pre @tikaloka , som zvedavá, ktorú označí!
Jem to na čo mám chuť a vtedy keď na to mám chuť
Ale dakedy sa napráskam aj na večer.
inak asi obed.
Raňajky cez víkend. Po týždni neraňajkovania mi cez víkend raňajky dobre padnú