DN neni spatne ma zaujimavy pribeh ale 2 seriou uplne dojebane .... Bleach je skor na boj zamerane .... Naruto ma pribeh i emocie i ked sem tam dajake " vsuvky " dojebaly ale inak NAJ JE NARUTO
Jo a D-gray man som vydel 4 casti a bol som uchvateny ale jelikoz je moja naglictina v hazlu tak musim cakat na preklad ale ka mate stranky kde to je pekne prelozene sup sem linky
Haaaaaa!!! D.Gray-man, ako to že tam nie je legenda o démonoch a božích posloch a potopu prežijúcich všetko Noah? to je omyl, veľká chyba tam nedať D.Gray-man.
Okej, priznavam, bolo to prve anime vobec co som videl, ak neratame pokemona... a ano, bol som z toho uplne paf... S odstupom casu mam z toho zmiesany pocit komercnosti, napriek tomu Wolfs rain ostava srdcovou zalezitostou. (Tiez ste milovali Blue?)
@chidori to druhé, to druhéé mne aby došla reč? a nie, vlastne to tretie, som príliš lenivá zaoberať sa vlastnou charakteristikou svojho obľúbeného anime mňa proste nepochopíš
elfen lied nebol zly, ale moc kratky. Bleach ,sa priznam poznam iba malo. DN mam rad. A aj inuyasha nieje zla. A k narutovi sa nevyjadrujem, aj ked ho kukam, ale ti akoze nindzovia ovladaju lepsie magiu ako harry potter. Uz to moc prehanaju a prisposobuju deckam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. elfen lied
3. naruto
Hmm ale videla som jeden diel bleach a death note. ten death note sa mi zdal dooosť vadný
2. chobits
3. bleach
@Soulbreaker DGM je super
čo sa týka kratších anime, Elfen Lied je síce dobré, ale aj tak musím povedať Wolf"s rain..
Okej, priznavam, bolo to prve anime vobec co som videl, ak neratame pokemona... a ano, bol som z toho uplne paf... S odstupom casu mam z toho zmiesany pocit komercnosti, napriek tomu Wolfs rain ostava srdcovou zalezitostou. (Tiez ste milovali Blue?)
ale ty máš teda nápady xD
elfen lied nebol zly, ale moc kratky. Bleach ,sa priznam poznam iba malo. DN mam rad. A aj inuyasha nieje zla. A k narutovi sa nevyjadrujem, aj ked ho kukam, ale ti akoze nindzovia ovladaju lepsie magiu ako harry potter. Uz to moc prehanaju a prisposobuju deckam