Vancouver som mala rada už predtým, než začal ten veľký humbuk okolo zimnej olympiády.
Pretože sa tam točí môj obľúbený seriál a celkovo sa len vo Vancouveri natočilo už toľko filmov a ja som na takéto veci zaťažená... A hej, je to nádherné mesto... A hoci mám rada New York a takéto podobné am. mestá, radšej žiť v Kanade, keď už...
Pre mna jednoznacne Vancouver par rokov tam zije moj velmi dobry kamarat ktoreho som tam aj navstivil. Ale musim konstatovat ze samotne jadro mesta moc nemusim to je vsade dom,barak,firma,beton. Ale okolie Vancouveru je nadherne priroda a tak .
@swen umna skor opacne, ja som za slovenskeho trenera...je to narodny vyber takze by som poprosil bez kanadanov ....takze najblizsie roky budem v hokeji fandit hlavne rusku
@belzeboss a za akeho prosimta? hokej..."is canada game"...ci ako to bolo napisane bez kanady bi ziaden hokej neexistoval. to je ako meka hokeja ....ja budem v hokeji fandit teraz slovensku
@swen hej, hokej pochadza z kanady...lenze snad nechcem tak vela ked chcem aby slovensky narodny tim trenoval slovensky trener..nepaci sa mi ten trend zahranicnych trenerov u narodnych muzstiev..
@belzeboss ale aky? aha...takze inak ti zahranicny trenery nevadia, ano? inac...slovensko je velmy mala krajina, takze kopec vecii si musii "pozicat" z "vonku". napriklad...ani slovenske koruny(bankovky) sa nikdy nevyrabaly na slovensku.
@swen nie, v klubovom hokeji mi zahranicni treneri nevadia, v narodnom ano...no s tymi bankovkami neviem ako to tak je, no mozno tie nieco hovori aj z hladiska historie nieco ako kremnica a raziarne...ale na tom nezalezi, podstata je, ze v principe neexistuje krajina ktora by v istom sektore nebola zavisla na importe..nikto nema vsetko, to je jednoducho tak..no pokial sa stale rozpravame o hokejovych treneroch, tak si nemyslim, ze nejaky kanadan bude vacsim prinosom ako napriklad filc, alebo supler...problem je skor v nedostatku kvalitnych hracov ako trenerov..
@belzeboss ja hovorim o bankovkach, a nie minciach slovenske bankovky sa nikdy netlacili na slovensku...a prave v kanade sa tlacili 20 a 50 korunacky ....k hokeju...ale ano, bude vetsim prinosom. ved filc bol len priemerny trener,ved sam povedal ze on je skor manager ako trener. a z tymy hracmi, by dokazal akykolvek trener vytazit. .....a co tyka hracou....ked tato generacia hracou skoncii, tak je koniec. lebo nieje nikto, kto by v dohladnej dobe ich nahradil.
inac....co typujes na ms teraz v nemecku, aky vysledok slovenskeho tymu? podla mna...maju na medajlu.
@swen moze byt, ako som povedal..neviem ako to je s bankovkami takze sa nehadam...len na margo veci?? vedel si, ze NHL sa dlho hravala so slovenskymi pukmi? ...neviem ci sa este aj nehra nahodou....
...neviem posudit akym bude prinosom lebo toho trenera absolutne nepoznam..no myslim, ze filc sa podcenuje..pretoze s nim na lavicke to mame zlatu z MS 2002 ako aj stvrte miesto na olympiade...no ja neviem, ci ten kanadsky trener bude lepsi ci nie, mne vadi ze na reprezentacnej urovni budeme mat zahranicneho trenera...skratka mi to nepride ako reprezentacia statu nalsedne...
...no vysledok bude zavisiet od toho, aki hraci pridu...ale vyzera to slubne...gabby nepostupi zrejme, halak, visna...takze os timu by bola kvalitna...podla mna stvrtfinale urcite a tam uz to bude zavisiet od toho, s kym budu hrat dalej..
@swen no bola po olympiade, lenze na majstrovstva sveta pravidelne nechodia hviezdni hokejisti z nhl takze rovnake podmienky su aj ked olympiada nie je...a navyse, ze bola olympiada si o par rokov nikto nebude pamatat ...hej, ja viem..no ja som to zlato ani nejak extra neprezival....mna totiz biatlon nezaujima...ale ona ma aspon nieco spolocne so slovenskom, to je druha vec zase...
...hej chodim na hokej v tejto sezone takmer pravidelne ..mam permanentku tak na zakladnu cast som chodil tak asi na 3/4 zapasov a v play-off som bol zatial stale..
@belzeboss ved to, preto je sanca na medailu vysia. ...ale bude ja si pametam este to zlato z MS (no mam aj tricko, majstry sveta ) .....no ved ani ja, ale je pekne ze ho ziskala pre slovensko ....
.. takze sa vydavame na hokeji a ani otom nevieme ...aj ja chodim, len teraz na playoff nie. ....ale inac na vsetky zapasy HC chodim, dokonca aj v lete na pripravne aj som bol na slavnostnom otvaranii steel areny
ps. z tebou sa dobre pise, aj ked mame na niektore .....veci ...rozdielny nazor
@swen ..majstrovstva sveta stracaju na atraktivite podla mna aj preto, lebo su kazdy rok...vo futbale su MS raz za 4 roky a potom to je samozrejme velka slavnost a kazdy sa nato ohromne tesi..aj ja sa uz teraz neviem dockat ..aj ja mam to trick ..len ma mama nuti ho vyhodit lebo je uz dotrhane a je od farby ...no, ona je aspon taka polovicna slovenka
...je dost mozne ze sa vydavame ...takze, niekde pri kosiciach byvas?..a preco na play-off nechodis?? cena listkov??...ja by som tiez urcite nechodil keby som nemal permu...lebo na play off velmi drahe listky dali podla mna...a na pripravne nechodim..ja som hlavne futbalovy fanusik...na slavnostnom otvoreni som nebol ale na prvom extraligovom zapase tam som bol ...som mohol aj na otvorenie ale na starych dedov na lade sa mi nechcelo pozerat
..napodobne....a mozno prave preto, ze mame rozdielne nazory..
@belzeboss ani nie, ved aj futbal mas prakticky kazde 2 roky. takze aj ty mas to tricko co davaly zadara v USS? lebo to myslim . no...da sa povedat
ano cena, preto teraz nechodim teda,aj moj biely HC dres je uz..dost opotrebovany z prania v pracke ...na futbal som kedysi chodil pravidelne .....no ved, mohli sem dotiahnut na "Arena otvor sa "...aspon pittsburg ved aj povodne vravely ze ano, no skoda ze to nevyslo. ... aspon hraly Americku hymnu bolo to peknee, ako v amerike
... ja viem, nemoze mat kazdy clovek na vsetko rovnaky nazor, ved svet bi bol nudnym
@swen aj mne napadlo, ze kazde 2 roky ale su to rozne turnaje..predsa len ME je bez Argentiny, Brazilie..je to o inom skratka ..a ja sledujem pravidelne aj APN, ligove sutaze a pohar konfederacie ..no atmosfera MS je premna stale specialne...hej presne to tricko...len ja mam 2 take...nam to rozdavali na skole..do kazdej triedy..a kedze sestra bola tiez na tej istej skole tak som dostal aj druhe
...necudujem sa..tiez by mi take vsetupne bolo privysoke..ja mam modry dres...a radsej ho ani casto neperiem..ale ajtak..mal som na nom podpisy charu, bartecka, zednika a tak.. ..a tie uz vymizli..ja este stale chodim na futbal rpavidelne...no veru na pens by som isiel aj ked to este vtedy bolo bez crosbeyho a malkina ...
..no presne...nemoze mat kazdy rovnaky nazor...len by mohlo mat viac ludi taky nazor ako ja ..lebo si potom pripadam ako keby som bol stary so svojimi nazormi..
@belzeboss ved to, ze ME a MS , to mas kazde 2 roky nieco. a brazilia a argentina mi az tak nechybaju ....ja uz futbal tak casto nepozeram, ale teraz MS budem ....ahaa aha, to som nevedel ze aj v skolach to davaly.....aha
......no zdvyhly stupne , aj na zakladnu cast. modri chcem kupit teraz na jar ahaa to mas dres HC alebo reprezentacny? ...to ano ....no futbal teraz v meste...boj o zachranu...skoda, aspon by mohli postavit novy stadion. .... mne by bolo jedno aki tym z nhl, hlavne ze by bol ved ked v bratislave mohol prist team z nhl a sponzor bol aj USS..... .....
...presne.. ale nie, ved...aspon dobre nazory mas, zober mladsich co tu obcas pisu....obcas..."divne" veci
@swen tak brazilia, argentina predstavuju uplne iny futbalovy svet..futbal sa tam hra inak..preto su premna tie turnaje dost rozdielne
...zda sa mi ze na skoly vlastne ani nedavali, len na nasu..zhodou viacerych okolnosti...hej aj na zakladnu cast...drahe to je, preto uz ani proti slovanu nevypredali..este aj tie nezmyselne prestupy k tomu..modry dres HC mam...ale bol na vylete v Cesku na MS odtial tie podpisy ...no ja dufam ze futbal zachrania..jarnu cast mame dobru..veru stadion treba, len tak zacnu chodit ludia na futbal..no do bratislavy prisla tampa ale podla mna nehrala to na co mala, inak by sa ten zapas uplne inak skoncil
@belzeboss no ano, ale....ja futbal uz moc nemusim
.... ahaa...to dakde na KVPcku? ....zdrazeli listky :/ .....ahaa ja chcem kupit na jesen slovensky reprezentacni...za...70euro? myslim....no futbal neviem neviem...ci sa udrzia v lige...nevies ako je to teraz z stavbou toho noveho futbaloveho stadiona? ...... ale to vstupne bolo....strasne...ved tolko nestoja ani listky v NHL.
@swen ja praveze futbal milujem, hokej mam rad ale nie az tak...nie, nie na KVP..skor juh...v jednej budove s hutnickou a hutnicku sponzorovali USS a na nasej boli deti vplyvneho cloveka z USS zase ..tiez mozno aj nejake sponzorstvo...to aby si zacal setrit...ja si chcem kupit dres MUFC lenze si ho chcem kupit priamo na Old Trafford takze ten cely spas by ma vysiel asi min. 300 eur ...neviem ci sa udrzia ale kazdopadne robia pre to vsetko, zajtra hraju zapas na slovane to bude tazke...s tym novym stadionom...oni hovoria, ze sa nic nedeje pretoze kvoli krize banka obmedzila uver, ktory by poskytla...ja si skor myslim, ze sa caka na to ci zostupia..lebo ak zostupia tak pochybujem, ze sa bude stavat...hej u nas to je tak...ked pride nejaky zaujimavy zapas tak prirubu take vstupne ako keby hral svetovy vyber...ved aj v steelke bude na finalove zapasy 20 eur..to je poriadna palka..to je podobne ako horsie miesto na zakladnu cast NHL...aj vo futbale..na ligu som kupil permu za 23 eur a len zapas s AS Roma ma vysiel na 15 eur..zarabaju ako sa len da
@belzeboss aha takze na hutnickej priemislovke? dufam, ze nebyvas na tahakoch ....ano, mam zatial...no nic nasetrene ...MUFC som vydel original Nike v optime. 300? ....no zo slovanou nemaju sancu, ved je prvy a bude asi majstrom......aha skoda ......asi hej....no ....20EUR? .....NHL ma...strasne ceny...70$ vysie?......tak to dobra cena, liga majstrou bi bola asi drahsie vstupne
@swen no ja som nechodil na hutnicku ale boli sme s nimi v jednej budove ...nie ja byvam tak cca 10 km od tahanoviec ..opacny koniec mesta...no nebol som v optime...lenze ja si ho chcem kupit priamo na Old Trafforde a spojit to aj s nejakym zapasom..preto taka vysoka suma a neviem ci som to este nepodcenil ....no ja dufam, ze to pojde nejak proti slovanu...nie je az taky silny..skor len my sme mali zakladnu cast mizernu..podla mna vyrovnana seria na 7 zapasov bude ..ale ak by vyhral lovan tak to by som velmi tazko znanas ..njn nhl ma vysoke ceny ale co som pozeral v Melln arene tak tam to nieje take zle, predsa len je to dost stary stadion uz..a niekde do kuta by bola znesitelna cena...jj..liga majstrov by bola vyssie vstupne..ale to uz aj stadion by bol iny ..na takych troskach ako na slovensku mame sa liga majstrov nehrava
@belzeboss ahaa ...aha , takze KVP alebo jazero ....aha, no tak to potom musis do UK a to je dost drahe ....no neviem, slovan je vzdy silnii, ale dufam ze do finale postupime, som zvedavy na dnecni zapas z martinom...... ani ja slovan ......neviem ako teraz, ale v casopise co je o NHL boly dost vysoke ceny vstupneho .....jj, skoda ze som nebol na ten zapas, ale aspon som vydel nazivo Juventus ked hral v meste ...no v Ziline maju pekny moderny stadion...
@hej trafil si, jazer ...nj musim do UK ...ale tak ked budu peniaze tak rad si zrobim takyto vylet ..najskor po lete ale to by sa musela podarit velmi dobra brigada ...nj so slovanom to bude tazke...bude treba vyhrat jeden zapas na slovane a doma si drzat neporazitelnost ale to lahke urcite nebude...no ale cez martin postupime urcite, dufam ze na styri zapasy...teraz som pozrel na stranke pens...najlacnejsi listok stoji 47,5 US..najdrahsi 178,5 US a vobec, priemerne vyse 100 US stoja...dost ...no ja som juve nazivo nevidel, skoda ...ale raz mozno aj natopride ...hej v ziline maju pekny stadion..lenze to je len jeden...budu mat aj v bratislave za statne a dufajme ze aj v kosiciach...a pekne stadiony nove maju aj v michalovciach a moldave..ale to su malicke stadiony...
@belzeboss nedal si nick, preto az teraz odpisujem
aha...jj,musis vela libier zobrat. lebo tam su dost vysoke ceny .... dnes uz vieme ze bude to na 5 zapasou,playoff z martinom ...ahaa...ja som vydel dakde ze najlacnejsie okolo 70$ .....no...to bolo uz davno, a len exibicny zapas ....tam som nebol, ja skor hokej
@swen hej, zabudol som asi ...no ceny su vysoke aj cesta draha+ubytko...no takych 300 libier urcite...aj ked podla mna este viac..hej..len dve tretiny som videl ale ta nic nehrali...lenze v stredu nemozem ist na hokej lebo v stvrtok mam zapocet ..smola..a este chcem vidiet aj ligu majstrov vecer ...no mozno na nejakom lepsom stadione maju listky za 70 najlacnejsie...mellon arena je myslim najstarsia v NHL...
@belzeboss ok.....aj viac, radsej pocitaj 1000 libier a viac. ...no asi trocha pustili zapas,aby oslavili postup doma ....ved uvydis v tv ....ano, su tam rozdiely v cenach vstupneho. ....aha
@swen no neviem ..1000 sa mi uz vidi kurva vela...tolko si nebudem moct dovolit utratit tak skor ..no uz postupili..aj ked dufam ze to nebolo kvoli pusteniu zapasu...voci korupcii v sporte nemam absolutne pochopenie...radsej budem verit ze im ten zapas skratka nevysiel a nechcem vediet pravdu; )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
mne preto, lebo tam bola zimna olympiada, a co ukazovaly to mesto, vyzeralo skvele a pekne
Pretože sa tam točí môj obľúbený seriál a celkovo sa len vo Vancouveri natočilo už toľko filmov a ja som na takéto veci zaťažená... A hej, je to nádherné mesto... A hoci mám rada New York a takéto podobné am. mestá, radšej žiť v Kanade, keď už...
@spekacik ale mas net,tak podla toho mozes zahlasovat za nejake mesto z tych
@belzeboss novy trener hokejovej repre. je prave kanadan, tak si mohol podla toho zahlasovat
inac....co typujes na ms teraz v nemecku, aky vysledok slovenskeho tymu? podla mna...maju na medajlu.
...neviem posudit akym bude prinosom lebo toho trenera absolutne nepoznam..no myslim, ze filc sa podcenuje..pretoze s nim na lavicke to mame zlatu z MS 2002 ako aj stvrte miesto na olympiade...no ja neviem, ci ten kanadsky trener bude lepsi ci nie, mne vadi ze na reprezentacnej urovni budeme mat zahranicneho trenera...skratka mi to nepride ako reprezentacia statu nalsedne...
...no vysledok bude zavisiet od toho, aki hraci pridu...ale vyzera to slubne...gabby nepostupi zrejme, halak, visna...takze os timu by bola kvalitna...podla mna stvrtfinale urcite a tam uz to bude zavisiet od toho, s kym budu hrat dalej..
lenze ta zlata bola ziskana za akich okolnosti?? OH boly naj tymy, a na MS sa potom vykaslali.
som aj ja zvedavy na toho trenera. ...ved aj z OH co boly je zlato a ziskala ho ruska
...mam malu otasku.....ty chodis na zapasy HC, ked hraju v steelke??
...hej chodim na hokej v tejto sezone takmer pravidelne ..mam permanentku tak na zakladnu cast som chodil tak asi na 3/4 zapasov a v play-off som bol zatial stale..
.. takze sa vydavame na hokeji a ani otom nevieme ...aj ja chodim, len teraz na playoff nie. ....ale inac na vsetky zapasy HC chodim, dokonca aj v lete na pripravne aj som bol na slavnostnom otvaranii steel areny
ps. z tebou sa dobre pise, aj ked mame na niektore .....veci ...rozdielny nazor
...je dost mozne ze sa vydavame ...takze, niekde pri kosiciach byvas?..a preco na play-off nechodis?? cena listkov??...ja by som tiez urcite nechodil keby som nemal permu...lebo na play off velmi drahe listky dali podla mna...a na pripravne nechodim..ja som hlavne futbalovy fanusik...na slavnostnom otvoreni som nebol ale na prvom extraligovom zapase tam som bol ...som mohol aj na otvorenie ale na starych dedov na lade sa mi nechcelo pozerat
..napodobne....a mozno prave preto, ze mame rozdielne nazory..
ano cena, preto teraz nechodim teda,aj moj biely HC dres je uz..dost opotrebovany z prania v pracke ...na futbal som kedysi chodil pravidelne .....no ved, mohli sem dotiahnut na "Arena otvor sa "...aspon pittsburg ved aj povodne vravely ze ano, no skoda ze to nevyslo. ... aspon hraly Americku hymnu bolo to peknee, ako v amerike
... ja viem, nemoze mat kazdy clovek na vsetko rovnaky nazor, ved svet bi bol nudnym
...necudujem sa..tiez by mi take vsetupne bolo privysoke..ja mam modry dres...a radsej ho ani casto neperiem..ale ajtak..mal som na nom podpisy charu, bartecka, zednika a tak.. ..a tie uz vymizli..ja este stale chodim na futbal rpavidelne...no veru na pens by som isiel aj ked to este vtedy bolo bez crosbeyho a malkina ...
..no presne...nemoze mat kazdy rovnaky nazor...len by mohlo mat viac ludi taky nazor ako ja ..lebo si potom pripadam ako keby som bol stary so svojimi nazormi..
......no zdvyhly stupne , aj na zakladnu cast. modri chcem kupit teraz na jar ahaa to mas dres HC alebo reprezentacny? ...to ano ....no futbal teraz v meste...boj o zachranu...skoda, aspon by mohli postavit novy stadion. .... mne by bolo jedno aki tym z nhl, hlavne ze by bol ved ked v bratislave mohol prist team z nhl a sponzor bol aj USS..... .....
...presne.. ale nie, ved...aspon dobre nazory mas, zober mladsich co tu obcas pisu....obcas..."divne" veci
...zda sa mi ze na skoly vlastne ani nedavali, len na nasu..zhodou viacerych okolnosti...hej aj na zakladnu cast...drahe to je, preto uz ani proti slovanu nevypredali..este aj tie nezmyselne prestupy k tomu..modry dres HC mam...ale bol na vylete v Cesku na MS odtial tie podpisy ...no ja dufam ze futbal zachrania..jarnu cast mame dobru..veru stadion treba, len tak zacnu chodit ludia na futbal..no do bratislavy prisla tampa ale podla mna nehrala to na co mala, inak by sa ten zapas uplne inak skoncil
.... ahaa...to dakde na KVPcku? ....zdrazeli listky :/ .....ahaa ja chcem kupit na jesen slovensky reprezentacni...za...70euro? myslim....no futbal neviem neviem...ci sa udrzia v lige...nevies ako je to teraz z stavbou toho noveho futbaloveho stadiona? ...... ale to vstupne bolo....strasne...ved tolko nestoja ani listky v NHL.
................................................................
...................................................................
...................................................................
....................................................................
vysvetlim to z tahakmi......byval som pol roka na tahanovciach, preto sa pytam
aha...jj,musis vela libier zobrat. lebo tam su dost vysoke ceny .... dnes uz vieme ze bude to na 5 zapasou,playoff z martinom ...ahaa...ja som vydel dakde ze najlacnejsie okolo 70$ .....no...to bolo uz davno, a len exibicny zapas ....tam som nebol, ja skor hokej
..... no ten zapas v martine co prehraly je...zvlastny....
v tej vcerajsej diskusii vo fore som nepochopil tvoj koment. :/