M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N M A R T I N
Zvolen, nemôžem si pomôcť... študujem tam, stretávam sa tam so super ľuďmi... strašne sa mi páči tá vôňa dreva, ktorá sa tam rozlieha... nemám čo dodať...
potom mám veľmi rada Námestovo, len tam to už nie je s ľuďmi tak ružové, hoci tam poznám veľa úžasných ľudí... a vôbec v tom meste sa cítim ako doma...
a inak, fakt, tie mestá dosť čudný výber... samé západné Slovensko, potom BB a KE sorry ale aj na strednom a východnom Slovensku je veľa veľkých a pekných miest
Nemam rad bratislavu lebo je strasne predrazena a sluzby su tam na dost nizkej urovni (pre beznych ludi je mi jasne, ze keby som bol milionar tak mi je tam dobre)
Ludia su tam strasne nervozni a v stalom zhone co uz je viac menej moj subiektivny pohlad lebo ja nie som stavany pre ""velkomesta"" a ked mi vadi v tomto Blava tak viem ze v New Yorku by som uz vobec zit nemohol ale ja proste celkovo Blavu neznasam proste je to vo mne a nech mi niekto hovori ake je Stare mesto krasne .... viem bol som tam
nech mi niekto hovori aki odbornici su na Kramaroch viem bol som tam ale ja proste Blavu rad nemam a bodka
Krista minuly rok som tam bol na testoch o buducom povolani isiel som tam s 12 eur a vratil som sa s prazdnou pritom som len 4 krat isiel autobusom, dal si ranajky v priemernej kaviarni a na stanici si kupil mineralku to ma kurva priemerny den stat 360 korun ? skrachoval by som v takom meste sa nedivim ze kazdy druhy clovek tam ma tik v oku
OMFG...to co za vyber?! presov,poprad,trencin nikde, ale dieri ako je senec,malacki,pezinok...tam su. fakt odveci. a samozrejme debilna blava tam nesmie chibat,ze?!
@nikeboy hej tak to bacha Pezinok nie je diera... je tam najludskejsia mentalita s akou som sa pocas zivota stretol a inak preco si mi este nenapisal na to icq ty vituz
@hluzar okej,SORRY. ale ja som myslel poctom obyvatelou....preco tam nedal Presov ked je to 3 najvetsie mesto na sk. lebo nemal este icq ale budem mat coskoro len musim vyriesit mensii softwarovi problem.
@nenay ak si bola v Námestove, tak potom vieš, že tak ako aj New York, Námestovo je za veľkou mlákou a námestovské dvojičky ešte stoja preto New York...
Bola som len v Blave, Nitre a BB, tak neviem. Ale Bratislava ma skoro vôbec nezaujala, ak sa mám priznať. Takže dávam tak hlas BB, a keby tam bol Dolný Kubín, tak DK, jo?
@shoshana už som sa zľakla, že to má aj dáky hlbší zmysel málokto sa do NY sťahoval kvôli dvojičkám či kvôli tomu, že je za veľkou mlákou, čiže Námestovo by nároky týchto ľudí asi veľmi neuspokojilo
@Hluzar - preboha povedz mi aká intuícia ťa prinútila v ankete ,,Ktoré z týchto miest sa ti najviac páči?" prinútila pičovať na Bratislavu? ja toto fakt nedokážem pochopiť, ako si k tomu došiel? kde si preboha videl názor ,,prečo neznášate Bratislavu?" alebo aspoň ,,ktoré mesto neznášate a prečo?".
napriek tomu tvoju nevysvetliteľnú nenávisť k Bratislave dokážem pochopiť, podobnú pociťujem voči Trnave. bol som tam raz v živote a videl som fakt len pár Trnavčanov, a fakt to tam nenávidím
@redmoon BB proste nemám rada, je to moje rodné mesto, pred dvoma rokmi som kvôli tomu odtiaľ odišla, no musela som sa vrátiť kvôli VŠ... ľudia, s ktorými sa tam priatelím mi sami hovoria, že chápu, prečo som odišla, tiež to mesto nemajú radi... bystričania sú proste strašne arogantní, ale pritom švihnutí ľudia bez názoru... nevravím, že všetci ale mnohí hej a to len takí ľudia môžu mať radi to mesto...
@Arugad asi tu mame mensie slovne kamikazee lebo ja som nadaval na mesto nie na jeho obyvatelov Proti Bratislavcanom ako takym nic nemam ale to mesto si proste nezasluzi byt tusim nejak 30 najdrahsie na svete (zistim presne ak by ti to lezalo v zaludku) ked sluzby su tam doslova na prd O Blavakoch som pisal ze su nervozni a to je pravda.... do niekoho tam dzugnes a uz je z toho hadka ....
Tvoju nenavist proti Trnave chapem dokonale.... Vacsina trnavcanov je agresivna nedokazu sa ani za nic na svete naucit hovorit spisovne mame tu poriadne drzu mladez a inteligentne starenky srdcom stale v komunizme tu nie su o nic mene v hojnom pocte
NAPRIEK TOMU V tomto meste nie je problem zit z priemernej mzdy a restauracie ci podniky a tak isto obchodne domy tu poskytuju ovela vacsi komfort ako v Blave...... o opaku ma nepresvedci nic !
@Hluzar - a sakra, ja som myslel že sa budeme hádať a ty si mi normálne rozumne odpísal teda človek s takým dobrým zmýšľaním ako máš ty sa na birdzi len tak nevidí, drž si úroveň
Kracal pan boh po slovensku a niesol plnu naruc koko*ov.Ako tak kracal,jeden mu spadol,zahresil si,zodvihol ho a pokracoval..zrazu mu tu dalsie dva spadli,zohol sa teda,zodvihol ich a pokracoval..Kracal,kracal a spadli mu tri naraz,ako sa zohol,vypadlo mu dalsich pat..pan boh sa nasral,hodil ich na zem vsetky a zvolal : ja to je*em,Bratislava bude TU!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
z týchto miest poznám len BB.. takže.. neviem posúdiť ktoré je naj
potom mám veľmi rada Námestovo, len tam to už nie je s ľuďmi tak ružové, hoci tam poznám veľa úžasných ľudí... a vôbec v tom meste sa cítim ako doma...
a inak, fakt, tie mestá dosť čudný výber... samé západné Slovensko, potom BB a KE sorry ale aj na strednom a východnom Slovensku je veľa veľkých a pekných miest
Poprad, tam študujem
Zvolen, je krásny
Ludia su tam strasne nervozni a v stalom zhone co uz je viac menej moj subiektivny pohlad lebo ja nie som stavany pre ""velkomesta"" a ked mi vadi v tomto Blava tak viem ze v New Yorku by som uz vobec zit nemohol ale ja proste celkovo Blavu neznasam proste je to vo mne a nech mi niekto hovori ake je Stare mesto krasne .... viem bol som tam
nech mi niekto hovori aki odbornici su na Kramaroch viem bol som tam ale ja proste Blavu rad nemam a bodka
a jasne, ze kazdy ma to svoje ale podla mna su piestany aj objektivne dost pekne mesto...aj ked tu skapal pes ale pekne
napriek tomu tvoju nevysvetliteľnú nenávisť k Bratislave dokážem pochopiť, podobnú pociťujem voči Trnave. bol som tam raz v živote a videl som fakt len pár Trnavčanov, a fakt to tam nenávidím
Tvoju nenavist proti Trnave chapem dokonale.... Vacsina trnavcanov je agresivna nedokazu sa ani za nic na svete naucit hovorit spisovne mame tu poriadne drzu mladez a inteligentne starenky srdcom stale v komunizme tu nie su o nic mene v hojnom pocte
NAPRIEK TOMU V tomto meste nie je problem zit z priemernej mzdy a restauracie ci podniky a tak isto obchodne domy tu poskytuju ovela vacsi komfort ako v Blave...... o opaku ma nepresvedci nic !
=D