preco je v moznostiach sliepka? sliepka je tak uzasne zviera, len ju staci chvilu pozorovat ako sa prechadza po dvore, hrabe, zobe zrno, znasa vajcia, obcas sa postavi len na jednu nohu ved to je uzasne a zaujimave zviera
somara nezdvorily je boli sme s kamoskou v parku a sli sme mu dat seno a pod nim sla len taka ovca a on si asi myslel ze ona chce tiez to seno a ošťal ju ...počkať vlastne nie..to spravil dobre ..
takze najsprostejsie zviera je ovca lebo a mu nechala ošťať
keď si predstavím akékoľvek zviera z možností, vždy nájdem niečo, čo sa mi na nich páči a pripadá mi niečím zvláštne napr. taká krava- už len jej tráviaci trakt je úžasný a dokáže kopať do boku!
ropucha- dokázala prinútiť princa aby ju pobozkal
hus- vie ma prinútiť utekať keď ma u starkej na dvore naháňa(la)
sliepka- @andy-larkin sa vyjadril za mňa
červík- pokiaľ je to dážďovka tak prevzdušňuje pôdu, je hermafrodit a ja neviem čo ešte a pokiaľ je to húsenica tak pri nich sa mi páči, že vedia byť jedovaté (a niektoré sú fakt pekne sfarbené)
kapor- neutopí sa vo vode ani keby veľmi chcel
surikata- k tomu sa ani vyjadrovať nebudem. milujem surikaty
mucha- tak rajcovne si vie šúchať nôžky o seba len ona
ale pri svojom bratovi nevidím ani jedno pozitívum, preto jednoznačne vyhráva on
@to je také zviera co žije v norách žere hady žaby jasterice slimáky šecko take ble,žiju v suchých oblastiach sú typicke strážením-oni sa tak postavia a kukajú či ich nekdo neste napadnúť asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
takze najsprostejsie zviera je ovca lebo a mu nechala ošťať
ropucha- dokázala prinútiť princa aby ju pobozkal
hus- vie ma prinútiť utekať keď ma u starkej na dvore naháňa(la)
sliepka- @andy-larkin sa vyjadril za mňa
červík- pokiaľ je to dážďovka tak prevzdušňuje pôdu, je hermafrodit a ja neviem čo ešte a pokiaľ je to húsenica tak pri nich sa mi páči, že vedia byť jedovaté (a niektoré sú fakt pekne sfarbené)
kapor- neutopí sa vo vode ani keby veľmi chcel
surikata- k tomu sa ani vyjadrovať nebudem. milujem surikaty
mucha- tak rajcovne si vie šúchať nôžky o seba len ona
ale pri svojom bratovi nevidím ani jedno pozitívum, preto jednoznačne vyhráva on
mozno v ich svete je ich konanie absolutne normalne a inteligentne
a btw...surikaty su super kedysi som chcela mat nejaku doma,ale potom som zistila ze celkom kusu