Kedysi ocko bodoval na plnej čiare,teraz je to kretén a moja maminka je ten najlepší a najobetavejší človek na svete. Zbožňujem ju,dúfam,že raz budem ako ona ♥
ľúbim ich oboch, predsa obaja sa o mňa starajú už od malička a obaja mi dali život...ale skôr viac si rozumiem s otcom, pretože mám k nemu bližšie a naše povahy sú si podobnejšie zatiaľ čo s mamou sme niekedy ako pes a mačka, tiež si s ňou dobre rozumiem ale s ocom viac
ja a mamka sme ako kohuti, pohadame sa ako vzdy, kricime na seba a tak si lezieme na nervy, lebo sme odlisni a najviac som po tatkovi, ale aj tak ich mam rada. Nebudem porovnat.
Niektoré veci mam radšej na mame , niektore veci mozem robiť len s mamou , niektore veci mozem povedat len mame a opačne... oboch mám rada rovnako a predsa rozdielne ...
Biologického otca nepoznám. Resp. poznám, ale už si ho nepamätám, naposledy som ho videla keď som mala asi... 4 roky? Matkin nový manžel je absolútny debil a niet človeka, ktorého by som neznášala viac ako jeho. A moja mama... neviem. Niekedy ju strašne neznášam, niekedy mám pocit, že možno niekde vo mne je aj maličký kúsok, ktorý ju má možno aj celkom rád. Ale možno je to iba malý sentimentálny kúsok, ktorému je jej ľúto.
je to možno kruté alebo čo, ale proste... poslednú dobu mám pocit, že je to otec. i keď niekedy proste... robí to čo robí, ale... väčšinu času je skvelý .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Birdz je taký geniálny na myšlienkové pochody!
ale ako si napísal inakšô to je a je to na dlho ....