choroba? tyhc je veru požehnane ale asi rakovinu nakreasu a rakoviny v hlave xD viem znie to debilne ale ja som blby clovek xD ale staci mi ked ma takto boli hlava ....to musi byt ale bolest ked sa tma zjavi rakovina....
a este rakovina koze...mam take cudne znamienko... xDxD
a zabzudloa som nizsie spominanu cukrovku...xD a este aj alzajmera...a potom je ze aj skleroza multiplex...ci co to je...to proste clovek zabudne postupne sa pohybovať aj setko...az nakoniec zabudne aj dychat....aspon tak to bolo v "krizovatkach mediciny" xD
nechcela by som mat lepru, rozpadnut sa pred smrtou by nebolo boh vie co...ale aj taka besnota je dost zla, vraj potom mate strach z vody brr... ale pocula som aj o takych, ked vas uplne prelomi v pase, alebo sa vycnievajuce casti tela ako nos prepadavaju dovnutra...a vseobecne taketo nechutne choroby:-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este rakovina koze...mam take cudne znamienko... xDxD
i keď aj rakovine,ale to môžem dostať a aj vyliečiť sa z toho..je niekoľko prípadov!
ale AIDS? a ešte keď to dostanem cudzím zavinením? pch