@dano68 Pánko je futbalista? Každý súdny človek uzná, že slovenský futbal je odpad. Záujem je len výsledkom predvádzanej hry. Toto isté sa deje už aj s hokejom. Tento národ je tak skurvený, že náš šport odráža úpadok ľudskej morálky v našej krajine.
ja niesom futbalista, som fanusik futbalu a hokeja... snažim sa pozdvihnut tieto dva popredne športy na slovensku napr. tým, že chodievam aspon 2x za tyzden na futbal/hokej.
@dano68 Veď aj ja som, ale to neznamená, že sa budem dobrovoľne týrať anti-futbalom a ešte za to ako sprostý platiť. Majú si zohnať sponzorov a nevyhovárať sa na záujem fanúšikov, za ktorý si môžu len samí.
@mm47 rolky toaletakov a také rolky papieru ale šak môžeš okoštovať hej je ale SBA my niesú sympatický + do školy chodím do okresu trnava a do trnavy chodím už kvalitne dlho a všetko skrátka som Trnavák Srdcom aj Dušou lebo sme bílí andelé
Ani jednému. Všetko okolo toho, keď sa v TT hrá nejaký zápas, vnímam negatívne. 3koda, že ten futbal už nemá s pôvodným futbalom nič spoločné, že tam ani nejde o šport samotný
Senici ale tak ked Slovan zapiska tak Senica musi ustupit bohuzial taka je slovenska financna realita ,, no a potom Trnave ty si len tak po hlave skakat od Slovanistov nenechaju
@dano68 ja mam taky nazor na to ze Slovensko je cele skurvene , ludia len chodia do roboty do krcmy a stale dokola (ja tak isto) no ale poviem ti kebyze byvam v Senici alebo v Trnave (alebo to je jedno proste tam kde sa hra profesionalny futbal) tak by som chodil na kazdy zapas , napriklad teraz chodim na nasu okresnu ligu lebo som proste odtialto tak chodim na fotbal sem , no ale ludia co ziju v tch Mestach ktore hraju 1 ligu to tak asi neberu ked chodi na zapas 1000 ludi nekedy aj menej , proste sme znechuteny , unudeny , utrapeny narod ,, este na ten hokej v BA a KE pride vela ludi ale bl by som radsej keby tolko ludi chodilo na futbal a nie len vo velkych mestach ale vsade napr. v Senici by mohlo prist aspon 3000 ludi na kazdy zapas a na zapasy zo Slovanom a Spartakom by mal byt plny stadion , no ale ako hovorim sme blby narod ... lutujem ze som sa nenarodil nekde v Barcelone napriklad tam je uplne iny sportovy svet ako tu , iny ludia ina atmosfera ,,,, no a tu sa to nezmeni asi nikdy mozno este k horsiemu az uplne zanikne nejaky SK profesionalny futbal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Staci sa pozriet na niektore komenty tuto.
@mm47 ja trnave robím česť na zápasoch
@dano68 @25 a su to najvacsi kokoti
Nie každý sú kkti !!! pozor na to
preco inak drzis TT ked odtial niesi , BA je blizsie ! ci ne ?
@dano68 trnavski fanusikovia , aspon vacsina.
Nabuduce slahni nejaku práčku na ihrisko
@mm47 to predávajú normal pred štadiónom práčku? počkaj keď bude v správach že niekto hádzal mikrovlnku
citas tu myslienky pume?
To uz rovno mozu predavat nieco duchaplnejsie ako hajzlak
Hazdu ked prehraju? to sa nahadzete
titul prajem trnave.
@vast jáj (thums)
poď mi vyfajčiť môj penis