Behám pravidelne.
Bicyklujem občasne.
Plávam...väčšinou v prúseroch...a potom ešte, keď je kde a kedy. Plávanie je mi z ponúknutých možností srdcovkou.
Behať by som mala zase začať, už som dávno nebehala. Bicyklovala som sa naposledy niekedy na základnej škole.
Korčuľovanie u mňa neexistuje, po tých dvoch nepekných pádoch.
A plávam rada, resp. skôr rada som vo vode.
korčulujem len doma... nechcem si ich brať lebo by som sa asi nekorčulovala ... neviem... možno že ich chcem mať tu, ako kotvu pomyselnú, lebo všetky veci mám už preč.
behať dlho už nebehám... som čašníčka čiže dosť ťažko sa mi núti chodiť behať
ale chcem švihadlo
a troška si davam prvky z jňogy...a nechcem zabúdať klikovať.
Lebo o mesia csa zasa dám na box!!!!! (ked pominu primačkové ošemetnostnosti) a fakt pri cvičení tam som dosť úbohá a hanbím sa .D hold rok bez boxu 2 roky bez aktívneho cvičenia s váhou .D ruky mam silne na čapovanie 6 pív ale kliky babské už len
Cez víkend som začala behať, bicyklujem ak sa ráta aj indoor, no najradšej mám plávanie
a na kolieskových korčuliach som stála naposledy asi pred 10 rokmi
behanie nenávidím, i keď viem že je to super športová aktivita, ale neviem sa prinútiť k tomu aby som začala behať, takže behám akurát na autobus.
bicyklovať som sa donedávna nemala na čom, ale teraz som si kúpila v brne bicykel, tak sa budem bicyklovať do školy a späť a nahrádzať tým MHD.
plávanie mám rada, momentálne chodím plávať tak dvakrát do týždňa, hlavne vtedy, keď mám flexipass, aby som za to nemusela platiť normálne peniaze. v poslednej dobe ma to v rámci kondičných tréningov začalo veľmi baviť.
korčuľovať sa chodím keď je pekné počasie na cyklotrasu, ktorá je v brne a je to super. najlepšie je, keď človek prejde na korčuliach do ikei a potom ide na bezodný pohár na džúsiky
inak hrávam squash, lebo ma strašne baví jeho dynamickosť a množstvo kombinácií. a žonglujem s ťažkými predmetmi, čo je niečo ako...hm, cirkusantská posilka?
a začala som cvičiť jogu, pretože mám problémy s chrbticou. to ma strašne nebaví, ale pomáha mi to, takže cool.
venujem sa a oblubujem pozeranie sa na inych vykonavajucich sportove aktivity ale rada by som zacala behat alebo badminton :happy: :letim: hadam sa mi naozaj podari zacat xD
Sem tam chodim skateovat (neviem ziadne triky, len si robim kolecka na korculiarskom okruhu), a na slovensku som este chodil na bike. Aj tu snad raz zacnem, kedze tu v meste v roku 2012 bolo 508km cyklochodnikov (teraz je ich uz podstatne viac) a okolo mesta je dalsich 1000.
Inak velmi nesportujem ale ak uz konecne sprchne a napustia nam bazen, tak snad budem plavat kazdy den (ak sa to naucim
nenavidim akykolvek pohyb na svete (asi preto ze sama som uplny pohybovy antitalent, ale vazne by clovek neveril co vsetko sa da pri aj tom najlahsom sporte pokazit, a akymi vsemoznymi sposobmi)
:ehm:
jedine dva sporty, kerym sa venujem a aj ma bavia, su volleyball a snowboardovanie ale az tak mi to nejde (aj ked sa im venujem uz 10 rokov) ostatne sporty nemam rada, lebo ani tie mi nejdu. som na take veci uplna lama.. mozno sach by mi isiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Bicyklujem občasne.
Plávam...väčšinou v prúseroch...a potom ešte, keď je kde a kedy. Plávanie je mi z ponúknutých možností srdcovkou.
Korčuľovanie u mňa neexistuje, po tých dvoch nepekných pádoch.
A plávam rada, resp. skôr rada som vo vode.
behať dlho už nebehám... som čašníčka čiže dosť ťažko sa mi núti chodiť behať
ale chcem švihadlo
a troška si davam prvky z jňogy...a nechcem zabúdať klikovať.
Lebo o mesia csa zasa dám na box!!!!! (ked pominu primačkové ošemetnostnosti) a fakt pri cvičení tam som dosť úbohá a hanbím sa .D hold rok bez boxu 2 roky bez aktívneho cvičenia s váhou .D ruky mam silne na čapovanie 6 pív ale kliky babské už len
A speedcubing som len nedávno nechal, inak sa asi už nehýbem vôbec.
a na kolieskových korčuliach som stála naposledy asi pred 10 rokmi
behanie nenávidím, i keď viem že je to super športová aktivita, ale neviem sa prinútiť k tomu aby som začala behať, takže behám akurát na autobus.
bicyklovať som sa donedávna nemala na čom, ale teraz som si kúpila v brne bicykel, tak sa budem bicyklovať do školy a späť a nahrádzať tým MHD.
plávanie mám rada, momentálne chodím plávať tak dvakrát do týždňa, hlavne vtedy, keď mám flexipass, aby som za to nemusela platiť normálne peniaze. v poslednej dobe ma to v rámci kondičných tréningov začalo veľmi baviť.
korčuľovať sa chodím keď je pekné počasie na cyklotrasu, ktorá je v brne a je to super. najlepšie je, keď človek prejde na korčuliach do ikei a potom ide na bezodný pohár na džúsiky
inak hrávam squash, lebo ma strašne baví jeho dynamickosť a množstvo kombinácií. a žonglujem s ťažkými predmetmi, čo je niečo ako...hm, cirkusantská posilka?
a začala som cvičiť jogu, pretože mám problémy s chrbticou. to ma strašne nebaví, ale pomáha mi to, takže cool.
ale toto leto prvyraz v zivote budem mat ine moznosti ako zlate piesky a vajnory s polkou bratislavy na brehu tak snad to teraz vyjde
jazierká pri Drahovciach..
atd.. takmer pri každej druhej,tretej dedine je nejaké také štrkovisko,
kde nemáš hlavu-na hlave zvyčajne..
Inak velmi nesportujem ale ak uz konecne sprchne a napustia nam bazen, tak snad budem plavat kazdy den (ak sa to naucim
:ehm:
Monentalne korculovanie a beh