a minule ma rozosmiala jedna veľmi vynaliezavá slečna v OC, keď sa ma spýtala, čo si myslím o voňavke, ktorú mi dala práve ovoňať (predtým mi povedala, že za koľko sa predáva vo Francúzsku či v kerej riti), ja som jej povedala, že to je nenormálne drahé na to, ako to smrdí a ona:
"To máte pravdu a proto to speciálně vám nabízím za speciálnou cenu..."
aj keby to stálu korunu, tak si ten smrad nekúpim, ale ona bola úplne zlatá
hej, s voňavkou mal skúsenosti môj kamarát. nastriekala mu na ruku asi pol deci toho šitu a že vydrží to 12 hodín. stálo to asi milión, tak to nekúpil a po desiatich minútach už to vôbec nebolo cítiť. takže to nevydržalo smrdieť ani 12 minút a nie ešte 12 hodín. ojeb jak sviňa.
raz ma taki "nabozenski fanatici" uvideli na ulici, videli ze mam vybijany opasok a linky okolo oci a zacali mi ponukat knizku ktora mi zaruci kludny a spokojny zivot.. porozumeli ze nic take nepotrebujem az na treti krat
v poslednom čase ma serie taký mladý slušne vyzerajúci chalan čo behá po BA prevažne v MHD a ktorému akosi každý deň zmizne peňaženka a potrebuje dennodenne vyberať na lístok na vlak.. nič mu nedávajte hajzlíkovi!!!
všetci ľudia mi tam vadia, všetci! cez obchodné domy väčšinou fičím s hudbou strašne nahlas a sklonenou hlavou. úplne najhorší je pre mňa aupark. trafím tam do terna, do mekáča, do môjho bankomatu a viem, kde tam kúpim cigarety a takmer tam utekám. brrrr.
charita jednoznacne, niekedy som daval ale ked som pocul kolko je falosnych zbierok a ked stoja na kazdom rohu, eura uz davam iba za kvetinaku alebo odznak
mne hlavne tí, čo nanucujú svoje výrobky... najskôr ti povedia, že je to akcia, že je to zadarmo..a potom sa z toho vyvinie aj taká poistka, ktorá už nejakú tú sumu obnáša...akože no comment
Malokedy maju odvahu ma oslovit Ale ked uz mi nieco vaidi tak su to nasi romski spoluobcania vecne stojaci pred tescom a cihajuci, co by mohli ukradnut.
@8 ja mám svoju obľúbenú mníšku, na kt. zásadne natrafím s deathmetalom v uchu, cigaretou v papuli, ovešaná kovovými cvokmi a v sprievode chlípne sa tváriaceho chlapa. Strašne ma pokúša zažiadať ju o psychickú podporu na ceste k mravnému životu.
"Vesmírni ľudia" to jest tí blázni zo sekty, ktorá zastáva názor, že ľudí majú očipovať jaštery z vesmíru či čosi také, rozdávajúci letáčiky. Ešte aj do schránky ich hodia, imbecili! Našťastie si ma nikdy nevšimli, čo sa však ani nedá. Potom vyberači charity, Boh vie, na akú sexuálnu charitu tie peniaze idú, a kto si z nich uleje. Potom "predajcovia", ale nejako sa už všetkým ubránim.
Mne nastriekala jedna pani (slečna taký sajrajt na ruku a hovorí, že to vydrží 24 hodín. Som to ovoňal (len tak opatrne) a skoro som išiel k zemi...a poviem vám, ONO MI TO VÁŽNE VYDRŽALO SMRDIEŤ NA RUKE CELÝCH 24 HODÍN! Ani umyť to nešlo!!!
vsetci aj ti co nic nechcu tych ignorujem kazdy sa tam promenaduje rychlostou meter za minutu nedaju sa obehnut a moja specialitka su rodinne vylety mama decko otec roztiahnuti na celu ulicku. vrazdim
V obchodných centrách mi vadia ľudia všeobecne, ... teda nieže VADIA ... Ale ak by som tam mala byť dlhšie, ako je nutné, asi by som skolabovala . Proste necítim sa dobre, ked som dlho na takých miestach. Ale pre kníhkupectvá a čaje tam samozrejme chodím. ,-)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
"Dobrý den, máte paušál anebo předplacenou kartu?"
"táááá... kredit."
"No výborně a kolik tak měsíčně asi utratíte?"
"Tak asi 8000 korún." (sme v Česku)
(teraz dotyčný/dotyčná vypleští oko)
"A nechtěla by jste ušetřit? Nejčastěji asi voláte kamarádce, že jo?"
"Nie, na audiotextové čísla a sex po telefóne."
"Hm... a jo..."
a tak ďalej
aj s mormonmi sa dá dobre pokecať. keď sa nikam neponáhľam, tak mi to proste neprekáža.
"To máte pravdu a proto to speciálně vám nabízím za speciálnou cenu..."
aj keby to stálu korunu, tak si ten smrad nekúpim, ale ona bola úplne zlatá
ten chlapik pritepleny mi nechcel verit, ze jedneho mame na zahrade v jazierku.
kontroval "...ale losos je ryba!"
vyberaci na charitu a vsetko mozne aj nemozne
vymivaci rozumu snaziaci sa rozsirit svoje rady veriacich a propagovat svoje sekty
predajcovia pausalov,sezonnych zliav z divadelnych listkov, kozmetiky, a vsetkeho mozneho aj nemozneho
otravne cigancata a ciganky zobrajuce drobne, cigarety a p.
otravni cigani, predavajuci vsetko mozne aj nemozne
socialne slabsi obcania, okupujuci lavicky, detske ihriska, muriky a priestory za obchodom, za parkom a p.
. . .
@8 ja mám svoju obľúbenú mníšku, na kt. zásadne natrafím s deathmetalom v uchu, cigaretou v papuli, ovešaná kovovými cvokmi a v sprievode chlípne sa tváriaceho chlapa. Strašne ma pokúša zažiadať ju o psychickú podporu na ceste k mravnému životu.
a este mi strasne vadia doterne predavacky.. ktore sa velmi staraju do toho, co nakupujem a nedaju mi pokoj..
...tak takýchto priam milujem
Ale osobne najviac ľudia, ktorí idú pred vami ako slimáky, a napr. je úzka ulička, tak ani nemôžete predbehnúť. Neznášam to.
No vidíš, nie všetci klamú.