@flysser šak ale teraz vážne chvíľku...prečo sa nechceš podeliť o skúsenosti? Ja som ti aj písal TSku a proste si mi nato ani neodpísal. A myslím to vážne teraz...
@firestorm a ja som myslel vážne keď som ti písal že som si žiadny digestor nekúpil. a akýkoľvek tvoj komentár o digestore smerovaný na mňa budem brať ako trolovanie
@flysser Podľa mňa neklamú. Ty sa len proste hanbíš priznať, že si si ten digestor kúpil. Najprv si to napísal seriózne, no potom si si uvedomil, že "sakra čo za trapošinu som to vypustil na fórum" tak si to potom zahral do "outu" že akože si si nič nekúpil a že je to len výmysel.
Šak ale ja sa ti nesmejem ani nič ...proste len som chcel sa opýtať nato, pretože som mal záujem o podobnú kúpu, no nevyznám sa tak do toho...
@firestorm akú trapošinu som vypustil na fórum? ja som žiadne fórum o digestore nezaložil, to len nejaký užívatel sa nudil tak si zo mňa urobil dobrý deň. a ako pozerám, fakt sa našlo pár debilov čo mu to uverilo
V tomto pripade si ale nevestu nevybera samotny muz. Ak sa chce ozenit, najskor poziada svoju matku, aby mu nasla nevestu. Ta zacne robit "prieskum", a ked najde potencialne vhodnu manzelku, sadne si s jej matkou a prebieha medzi nimi "zakladna vymena informacii". Mlady do toho nemoze zasahovat pokial spolu neprehovoria otcovia oboch stran. Ked sa matky dohodnu, stretnu sa aj oni a preberaju spolu majetkove a platove zalezitosti. A potom sa rozbehne takzvane cekovanie mladeho, aby sa overil jeho moralny profil (referencie u zamestnavatela, znamych, ... v mesite). Ked vsetko sedi, prebehne stretnutie nevesty a zenicha v pritomnosti nevestinho otca. Ona je stale zahalena, vidi len jej oci. V praxi to funguje samozrejme tak, ze ked su mladi šikovni, potajomky si vymenia telefonne cisla a komunikuju vopred aj bez dozoru rodicov. A muz moze ma dovolene mat spolu az styri zeny, to som uz vlastne spomenul vyssie. Tolko v kratkosti, takze ten obrazok je hlupost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja si vyberam tu, co polyka a vola ma oholit jej kundicku
Šak ale ja sa ti nesmejem ani nič ...proste len som chcel sa opýtať nato, pretože som mal záujem o podobnú kúpu, no nevyznám sa tak do toho...
nechapem ako si z tohto moze robit niekto srandu.. :/
V tomto pripade si ale nevestu nevybera samotny muz. Ak sa chce ozenit, najskor poziada svoju matku, aby mu nasla nevestu. Ta zacne robit "prieskum", a ked najde potencialne vhodnu manzelku, sadne si s jej matkou a prebieha medzi nimi "zakladna vymena informacii". Mlady do toho nemoze zasahovat pokial spolu neprehovoria otcovia oboch stran. Ked sa matky dohodnu, stretnu sa aj oni a preberaju spolu majetkove a platove zalezitosti. A potom sa rozbehne takzvane cekovanie mladeho, aby sa overil jeho moralny profil (referencie u zamestnavatela, znamych, ... v mesite). Ked vsetko sedi, prebehne stretnutie nevesty a zenicha v pritomnosti nevestinho otca. Ona je stale zahalena, vidi len jej oci. V praxi to funguje samozrejme tak, ze ked su mladi šikovni, potajomky si vymenia telefonne cisla a komunikuju vopred aj bez dozoru rodicov. A muz moze ma dovolene mat spolu az styri zeny, to som uz vlastne spomenul vyssie. Tolko v kratkosti, takze ten obrazok je hlupost.
A celkom pekny clanok je na :
» www.sme.sk/c/6481952/sona-...