Nemám rád Maroša Kramára ... nemám rád Henrietu Mičkovicovú ... nemám rád Patrika Vrbovského ... nemám rád pravidelné osadenstvo Žinčice a začínam mať už alergiu aj na Televízne noviny na Markíze ... Jaj počkaj, celebrity? Ehm? Tí už zomreli a o mŕtvych len v dobrom ...
@bloodypunk celebrity su u mna ludia ktori zmenili svet, ako napr. Albert Einstein......a nikdy nebudu pre mna celebrity idioti a primitivi ako napr. Rytmus alebo Ibi Majga
@nicolkaa v pohode ja kazdemu nazoru prejavujem davku svojej ucty a respektu, hlavne nebud prekvapena ked ludia maju iny nazor ako ty, teraz ti to slusne ako clovek hovorim
vsetky tieto "celebrity" ktore v skutocnosti nie su ziadne celebrity, sice ich pozna cely svet pomaly ale co take urobili pre ludstvo ? ni, kim kardashian sa stala slavnou, lebo sa jej sextape "omylom" dostala na verejnost lady gaga a jej hrozna hudba, ktorej jedinym cielom je zarobit prachy, dal by sa napisat dlhy zoznam, a nehovori to zo zavisti, ne, ale tak vezmite si ja neviem trebars hawking, einsteina, teslu...ti su slavni ale pravom, nie jak tieto nase novodobe celebrity
kylie jenner, kris jenner, kim kardashian, kanye west, ariana grande, gwyneth paltrow, amber rose, lil wayne, mariah carey, taylor swift..a slovenske vsetky, najviac patricia vittek
@11@26 Keď už chcete slovíčkariť, tak si vyberte inú tému, hold tuna nevydalo. Teda ukkázali ste, že by ste si pod stromček zaslúžili výkladový slovník, hoci neviem, či to bolo vašim cieľom.
A k téme, stotožňujem sa s @30 . Hoci musím veľmi nerád priznať, že sa mi od niektorých z nich sem-tam niečo páči, za čo sa pochopiteľne neznášam.
mňa tieto celebrity veľmi nezaujímajú, lebo ja ani TV nepozerám iba čo hudbu počúvam a to sa zaujímam o tú pesničku a nie o autora
Keby som mala menovať:
Nicki Ninaj- kvôli tomu jej štýlu trápnemu a skoro-rapu a botoxovému zadku...
Lady Gaga- pesničky má super, ale to jej oblečenie je fakt hrozné
Katy Perry, lebo nema talent, kazdeho naokolo podplaca, aby jej pesnicky hrali
Ariana Grande, lebo na mna posobi ako hrozna amaterka
Celeste Buckingham, Selena Gomez, Taylor Swift
Kirsten Stewart, Robert Patizón (mimo Gaylightu mi az tak nevadi), jezis skoro by som zabudla: Angelinu Jolie mam asi najmenej rada z celeho hereckeho soubiznizu
@40 a spomenula som si: Ritu Oru a Rihannu som mala kedysi velmi rada, jej pesnicky sa daju niektore, ale prestava mi by stale menej a menej sympaticka...
@sashinushka keby ledy gage islo len o to, zarobit peniaze, tak to inak vyzera.
z noveho albumu som zatial pocul na verejnosti len jednu pesnicku, zato katy perry alebo rihanna vydavaju kazdy mesiac novy singel a videoklip. gaga teraz uz dlhsie spolupracuje s bennettom a spievaju dost take jazzove pesnicky, s tym tak lahko nezarobi.
ale zase pravda, ze zarobene uz ma, no nemas pravdu, co si pisala
@dominator39 ja by som ich nazvala inak ako celebritou...ten názov mi príde celý taký povrchný, niečo ako tie pseudo super umelci v TV a podobne, takže podľa mňa ľudia vyberali správne "celebrity". To, čo popisuješ ty, by som nazvala nejakými významnými osobnosťami, nenapadá mi práve nejaký výstižnejší výraz. Ale chápem, na čo si narážal
Ariana Grande, Justin Bieber, Nela Pociskova, Taylor Swift, Rytmus, Celeste Buckingham - mne su tieto osoby hrozne nesympaticke (hlavne svojim spravanim) :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A k téme, stotožňujem sa s @30 . Hoci musím veľmi nerád priznať, že sa mi od niektorých z nich sem-tam niečo páči, za čo sa pochopiteľne neznášam.
Keby som mala menovať:
Nicki Ninaj- kvôli tomu jej štýlu trápnemu a skoro-rapu a botoxovému zadku...
Lady Gaga- pesničky má super, ale to jej oblečenie je fakt hrozné
nela pociskova, tomi popovic, rytmus s x dalsich, ktorym nepridem na meno... lebo nevedia spievat
a este zopatr hercov, ktori nevedia hrat, ale naco si kazit vianoce
Ariana Grande, lebo na mna posobi ako hrozna amaterka
Celeste Buckingham, Selena Gomez, Taylor Swift
Kirsten Stewart, Robert Patizón (mimo Gaylightu mi az tak nevadi), jezis skoro by som zabudla: Angelinu Jolie mam asi najmenej rada z celeho hereckeho soubiznizu
z noveho albumu som zatial pocul na verejnosti len jednu pesnicku, zato katy perry alebo rihanna vydavaju kazdy mesiac novy singel a videoklip. gaga teraz uz dlhsie spolupracuje s bennettom a spievaju dost take jazzove pesnicky, s tym tak lahko nezarobi.
ale zase pravda, ze zarobene uz ma, no nemas pravdu, co si pisala
ako fakt mne vlastne ani nikto iný nevadí ale ona neskutočne