ani zaboha sa z tej postele neviem dostat, potom si zvacsa hram na base, lebo spinka kusok vedla mna smiley: a potom sa idem osprchovat, zjem nejaku debilinu, co sa vala v chladnicke a letim rychlostou blesku do roboty
musím sa postaviť, aby som vypla budík a potom zväčša pálim na záchod. mám totiž takú novú teóriu, že nechodím cikať tesne pred spaním, aby som sa ráno zobudil na telesnú potrebu
Ešte z postele si diaľkovým zapnem vežu, potom sa donútim vstať, spravím si 50 brušákov, osprchujem sa, naraňajkujem sa, zbalím veci do školy, umyjem zúbky, rozpustím vlasy, podľa potreby ich vyžehlím, ak sa mi chce tak si oholím nohy, oblečiem sa, namaľujem sa (ak nezabudnem ako dnes , doladím detaily, zaknem byt a bežím do školy
vypnem budík, prinútim sa vstať z postele, učešem si vlasy, oblečiem sa, naraňajkujem sa, nahádžem veci do školy, umyjem si zuby po prípade sa namaľujem a bežím do školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
prípadne, ak do školy nejdem - cikať, umyť zuby, obliecť, káva, telka/pc
a potom zapnem rádio, napijem sa , idem na wc, umyjem sa....atd
@transplantovana :