umyť riad umyjem, aj rada vysávam....nežehlím vôbec, my moc nežehlíme (šak načo) ešte aj ten prach utrem,aj ke´D o hodinu je spať....ale nechápem utieranie riadu do krista, šak stačí nechať odkapkať.
neumývam riad, neznášam to asi najviac, ale inak všetky prace neznášam a neznášam odpratávanie riadov ked su tam tie najväčšie hrnce a všetky tie menšie musím zdvíhať
bavi ma upratovanie skrine s oblecenim,policiek v kupelni,v izbe... vsetko,kde chcem mat prehlad o tom,ze co kde je a mozem si to usporiadat podla seba
nemama rada varenie a struhanie zemiakov,urobim radsej vsetko ako toto
neznasam utieranie prachu na polickach napriklad, pretoze vsetko z nich musim dat dole, oprasit, utriet policku a dat naspat a je to take zdlhave a samozrejme ze to este musim robit s prontom lebo obycajna prachovka nestaci
Neznášam úplne najviac to utieranie prachu pretože treba najprv všetko odložiť a taak... a na moje ruky je strašne nepríjmený pocit držať v ruke prachovku...a si som alergickáá na prach a mamka ma tak núti ten po....... prach furt utierať... blee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nemama rada varenie a struhanie zemiakov,urobim radsej vsetko ako toto
A máme našťastie umývačku riadu, predtým som umývanie neznášala.
Niekedy niečo žehlím ale iba dakedy a zopár vecí.. Potom ma to prestane baviť.