@exonr ver tomu, ze rozoznal na zaciatok by som v prvom rade isiel skor do akustiky, ale ked uz chces elektriku, tak pories nejaku Squier by Fender, cena by mala byt do 250 evri + ak zozenies uz pouzivanu tak bude cena mozno aj polovicna..
to drevo nieje na kurenie, je lepene, kvalitne, perfektne opracovane, o lakovani uz ani nehovorim... navyse to na elektrickej gitare nieje najpodstatne.
@antinim tak su to atrapy no...ale zase je nejaky rozdiel medzi znackami tenson a dimavery nie ? A v com je teda rodiel medzi tymi lacnymi a drahymi gitarami?
@exonr ine drevo, ine opracovanie, iny lak, ina mechanika, ine snimace, ine zamky. vsetko su to veci na ktorych sa maximalne setri pri lacnych gitarach
na začiatok by to chcelo určite akustiku, keď nie a chceš nejaké hentakú lacnú dobre, ale to čo ušetríš na gitare investuj do dobrého komba, no postupom času aj tak zistíš, že by to chcelo kvalitu, neoplatí sa na tom šetriť podľa mňa :p
@majo myslis taketo daco ? » www.hudobnenastroje1.sk/obchod.php?PHPS... tych 10e by som este zvladol dat navise..teraz mi jeden kamarat pisal ze ten fender sa viac oplati lebo tak firma nepusti na trh nejaky shit :p tak neviem fakt teraz
@exonr bullet nie, to je ta ista kategoria, aj ked je uz na tom o cosi lepsie, ale stale je to gitara ladena skor pre deti, ma len 21 prazcov a podla mna nieje bullet dostatocny na ucenie, zvlast ked mas 18. V tvojom pripade by som volil Squier, je to lacnejsia znacka firmy Fender, ma vysoku kvalitu spracovania a na zaciatok za tie peniaze nezozenies lepsiu.
ja som si tiež chcel ísť kúpiť jednu z najlacnejších akustík a v muzikerovi ma hneď prehovorili, tak som zainvestoval 2x viac, ale aspoň nenadávam na zvuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
viz » muziker.sk/elektricke-gita...
ale muziker su hovada drahe.
hentie lopaty co si uviedol ta akurat tak odradia od tej gitary.
ak je to tvoja prva gitara tak ber tu najlacnejsiu
@majo srsly? ty asi nehravas na gitare,ze?
to drevo nieje na kurenie, je lepene, kvalitne, perfektne opracovane, o lakovani uz ani nehovorim... navyse to na elektrickej gitare nieje najpodstatne.
well, hravas vobec na gitare?
a 250 eur za henten squier v @3 by som nedal tiez ani nahodou