No určite by som sa chcela stretnúť s Ježišom Kristom . A myslím to naozaj. Tiež s Columbusom, anglickom kráľovnou Alžbetou I., francúzskym kráľom Ľudovítom XIV. Slnkom a cisárom Napoleonom. A ešte so Shakespearom, Moliérom, sestrami Bronteovými, Petrarcom, Dantem, Boccaciom. A šiestym lordom Byronom. No ale keď tak rozmýšľam, tak by som sa rada stretla aj s da Vincim. A Nerom, Achnatonom, Kleopatrou... ach jo, ťažký výber .
no tak Hitlera a keby som mohol tak ho zabijem este raz. a toho akoze Boha, ze co je vlastne zac. a potom tolko ludi, napr. Sid Vicious, Anton Szandor LaVey (ked viete kto to je), Satana(aj ked neviem ci je to historicka osobnost ale nevadi).
Alžbetu I. - bo som zaujatá Anglickom A van Gogha ( aj keď neviem či sa ráta do historických osobností, ale možno aj ano) bo milujem jeho diela A inak Hitlera, Stalina, Mussoliniho,...
maliarku Artemisiu, Baudelaira, Sibyllu, čo sprevádzala Aeneasa... a potom nejekého obyčajného človeka, nikto konkrétny, len tak na pokec, na porovnanie, a takých by som si vedela vybrať v podstate z každej doby
och a ešte sestry bronteové a Kleopatru a Da Vinciho a Van Gogha. Bátorička je fascinujúca, ale bol by tam ten faktor strachu pre prípad , že by zatúžila po mojej krvi alebo čo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj Bathoricku a Katarínu Pálfiovu (dcéru Mikuláša Pálfiho a Márie Fuggerovej)
a ani cassanovom by som nepohrdla
Adiho aj ja
ma nanom fascinuje jedna vec. A to, aky bol uzasny recnik. Dokazal mat prihovary cele hodiny, pricom sa nepozrel na ziadne poznaky a podobne
Nicholasa Flamela.
Johna Deeho
Jána Fausta
Filipa Dobrého
Caesara
Cagliostru
Jozefa II.
Goyu
van Gogha
myslím že to by mi aj stačilo.
Stura, aby som sa mu podakovala
Churchilla, Raegana, Fleminga, Rontgena detto
Alzbetu I. a Viktoriu, aby som sa ich opytala, co spravili, ze za ich vlady bolo Anglicko tak fasa
a jasne, ze Rudolfa II. s Tychom de Brahe.........aby trochu pohaluzili o alchymii
a Rabbiho Lowa, aby som sa ho opytala, kde je Golem!
A ešte O. Cromwella, G. Fawkesa, W. Churchilla, J. Mengeleho, F.F. d"Este..
Z umelcov Vivaldiho, Austenovú, Wildea.
Kohokoľvek.