Kludne mi sem Hádžte návrhy a hlavne presné názvy, aby bolo čo do tretieho a štvrtého kola. Potom vyberem z každého dve najúspešnejšie do finále, a absolútneho víťaza vám nalinkujem do mújho blogu aby ste si mohli pozrieť. (ak ovšem bude dostupný na internete).
Zatia)l mám do tretieho, prevažne medzinárodného kola:
Požiarnik Sam, Lokomotíva Thomas, Nu pagadi zajac,
A do štvrtého, tuzemského
Budík (budík budík budíček, budiť je môj koníček), rakosnicek, tri sviste, Tatransky maliar, Macko usko, Bambulka
Mne inak behá po rozume nejaké "tato ty si naše zlato" v zvučke rozprávky, ale neviem či to je len nejaký môj výplod, alebo skutočne taká rozprávka existovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zatia)l mám do tretieho, prevažne medzinárodného kola:
Požiarnik Sam, Lokomotíva Thomas, Nu pagadi zajac,
A do štvrtého, tuzemského
Budík (budík budík budíček, budiť je môj koníček), rakosnicek, tri sviste, Tatransky maliar, Macko usko, Bambulka
pozna niekto akademiu pana machulu?
Mne inak behá po rozume nejaké "tato ty si naše zlato" v zvučke rozprávky, ale neviem či to je len nejaký môj výplod, alebo skutočne taká rozprávka existovala...
a este chodievali taki medvedici, lietali a boli v pastelovych farbach ale nespomeniem si ako sa to volalo
a do medzinarodneho kola navrhujem este Toma a Jerryho
Po druhom kole zostava finále:
Krtko
šmolkovia
gumkáči
Pásli ovce valasi