Myslím, že otázka je jasná... proste, čo na ludoch, z vášho okolia a pod, najviac neznášate? niečo, kvôli čomu by ste boli schopní vraždiť... (necháp doslovne)
sedim v autobuse/električke a staré babky sa držia jednou rukov operadla ktoré je oproti nim , ma to štve pretože čoho sa boja a načo sa ten sedačky furt držia aj keď autobus stojí ???
najviac neznášam namyslenosť a ignoráciu a na tej nekonečnej ľudskej hlúposti sa už len smejem a krútim hlavou ako môže byť niekto taký blbý ale aj takí sú ľudia
a ešte som zabudol, ale to nie je vlastnosť, keď si mladí ľudia hovoria ako sa milujú a dokonca života sa budú milovať, a nie sú spolu ani týždeň a už si nájdu niekoho iného a tomu povedia to isté, už som sa nad tým toľkokrát zamýšlal, ale stále to neviem pochopiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a ignoráciu a blbosť..hlúposť je ospravedlniteľná, ale blbosť nie....blbosť je dobrovoľná
ale na druhej strane je super, že sme schopní zmeniť sa k lepšiemu