Ktorú masku na vlasy používaš ? Poznáte Gestil Wonder ?
Akú používate masku na vlasy ? Poradte nejakú dobrú, alebo veľmi dobrú masku na vlasy z netu alebo drogerky. Mám jemné vlasy mastia sa každý 3 den a padajú :3 tak asi niečo s olivovým olejom nechcem domácu ale hotovú z obchodu.
ja mám bezsilikónovú avokádovú alverde a je na moje prirodzene krepovité vlasy veľmi dobrá, ale keď ti padajú vlasy tak neviem či sú na to zrovna masky vhodné
Je fakt skvelá ! Odporúčam ešte ,, » t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN... " Od firmy Kallos Placentu, mne to poradila kaderníčka, je to tiež mega, len to smrdí
@mielikki no ja som dnes čítala o G.W toho dosť a viem z čoho to je a je to niečo nové a na hlavu by som to pokojné dala aj keby to bolo z čriev býka môže to byť práve preto celkom účinné a zdravé tiež ved neviem chcem vyskúsať a ešte som čítala že nato aké to je to vôbec nie je až tak drahé a z netu sa dá všetko lacnejšie
@forte no o tomto by som rada niečo vedela že prečo som už nie raz počula že masky su na silné vlasy prečo na jemné nie? ved práve preto by mali byť na jemné aby ich masky posilnili alebo nie?
Na jemné vlasy, ktoré sa mastia si určite takéto masky nekupuj!
Úplne celé zle vážne.. ak tak si rob doma nejaký preplach alebo tak prečítaj si článok na dlouhevlasy.cz o domácich maskách a preplachoch a nájdi si na tvoj typ vlasov vhodnú masku, ale z obchodu určite nie. Tie z obchodov sa svojim zložením proste na jemné vlasy nehodia, lebo vlasy sú viacej upadnuté a nepôsobí to dobre
@skingirl94 oukej aj po tom čo som čítala som aj tušila že masky na jemné vlasy nie sú najlepšie. Len ono mne padajú a to preto že su jemné nie extra ale tak sú tenké vidím to Som našla teraz Kokosový olej asi sa pozriem za ním Bio nemôže uškodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(a vraj je to aj dosť drahé)
@mielikki nie je drahá ( 6 eur stojí?)
Úplne celé zle vážne.. ak tak si rob doma nejaký preplach alebo tak prečítaj si článok na dlouhevlasy.cz o domácich maskách a preplachoch a nájdi si na tvoj typ vlasov vhodnú masku, ale z obchodu určite nie. Tie z obchodov sa svojim zložením proste na jemné vlasy nehodia, lebo vlasy sú viacej upadnuté a nepôsobí to dobre
» zore.sk/shop/ajurveda-m...
odporúčam
ale k veci, gestil je na hovno aspon pre mna, a na jemne vlasy bude urcite na hovno a ziadne oleje si na to nedavaj kup si biohar v lekarni
z tých produktov co pomôžu dočasné a
potom je ich účinok opačný :3