najradšej som mal Nova Prospekt a Sandtraps s tými pavúkmi a najmenej Ravenholm, strašne ma tam srali tí spomalení zombíci čo po mne hádzali tých čiernych headcrabov
@flysser ja som myslel ze je to dostatocne atmosfericky pocin na to aby si clovek obluboval jednotlive pasaze podla toho ktora mu isla najlahsie alebo kde bola jak vravis haluz
@natus39 neviem či si práve ten pán kompetentý, čo môže hodnotiť normálnosť druhých, dvojka nie je žiadna výhra, ani multi sa už moc nehrá, to ešte viac jednotka sa hraje, to tiež o niečom vypovedá kiddo...
@anonn1234 pokial viem tak multiplayer je len counter strike. a asi to uz moc ludi nehra lebo je to uz viac ako 8 rokov stare a podla mna prave vzhladom na to ako je to stare je to dost nezvykle ze sa to este hra
neuveriteľné, Ty si mi napísal dva a pol riadka bludov , prečo sa vyjadruješ k veciam, ktorým nerozumieš? half-life má vlastný multiplayer, counter-strike je len multiplayerový mod, cscz má aj singleplayer, hrá to dosť ludí, su stale servery kde keď sa napojíš hocikedy cez deň, sú tam ľudia, je to zábavné, nemá to velké nároky a s hd packom to vyzerá akurát, takže vôbec to nie je nezvyklé že sa to ešte hrá, takisto ako aj counter-strike, zobuď sa...
@anonn1234 zdavím trapáka co je drsný z fotkou anonymous co pičuje do super hier kazdeho bavi nieco ine ale mal by si hodnotit hry objektivne a nie nebavylo ma to jebat ju ....a dvojka je best
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@pstros213 black mesu som presiel, no nepacilo sa mi tam ze az príliš pomenili tie originálne lokácie, inak vcelku fajn hra, oproti hl2 určite
fak drsný WE ARE ANONYMOUSE ,BUT YOU ANONN1234 ,YOU ARE FUCKER!!!