mne tam v podstate vadí len ten úvod, lebo sa vždy ozval z vedľajšej miestnosti (lebo som si vždy nechávala mobil kdesi v riti, keďže mi je celý mobil ukradnutý) a mňa to nasieralo. potom som zaspala zasa a viac si z budíka nepamätám
ja mám na budík pesničku Baby od Justina Biebera...vždy ked idem spať dám si mobil na poličku ktorá je dosť daleko odo mňa a hned ako mi zazvoní budík a ako započujem to"bejby bejby,bejby ohh" tak rýchlo vyskočím z postele aby som ten budím mohla čo najrýchlejšie vypnúť
ja keď to teraz počujem, ma ide roztrhať bola doba, kedy som na to nereagovala, ale teraz si to dám ako budík, keď chcem zaručene ráno vstať. lebo to tak nenávidím, že fakt sa z tej postele teplej postavím a idem to vypnúť.
kedze viem aky ma efekt zvonenie budika na moj vztah ku pesnickam, tak mam dlhodobo na budik nastavenu melodiu old phone, preberie a nenavidel som ju stale, nemam co stratit
The Used - Empty with you, ABBA - Lay all your love (som myslela že také dačo ani vnímať nebudem), Desmod - Som na tebe závislý (lebo to bola doba keď som nemala pamäťovku a nič iné mi v telefóne nezostalo) a MCR - My way home is through you
Aj ako zvonenie, aj ako budík mám Depeche mode - Martyr a okrem prekvapenia vždy, keď ju počujem v inej forme, sa mi na nej nič neznechutilo, ani nič podobné ...
teraz (teda uz pekne dlho) tam je nirvana - where did you sleep last night, ale zatial sa neznechutila, lebo take nieco dobre sa asi neda.... aj ked vzdy ked pocuvam ten zaciatok tak mam taky divny pocit, ale nastastie len zaciatok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A to si vzdy myslim,, ze TÁTO sa urcite nemoze, ved tu milujem...
- nezabera.
ale aj tak sa mi ešte vždy páči.....
ale ja vlastne po čase nenvidim všetky pesničky čo mám ako budik
Korn: Falling away from me
Air - All I need
snáď ma to čoskoro prejde.
mne tam v podstate vadí len ten úvod, lebo sa vždy ozval z vedľajšej miestnosti (lebo som si vždy nechávala mobil kdesi v riti, keďže mi je celý mobil ukradnutý) a mňa to nasieralo. potom som zaspala zasa a viac si z budíka nepamätám
ale ked ju pocujem tak si spomeniem ako mi zvonil ten budik..blee :/
Ale dokonale ma to prebudí.
ani vrni ju už nemá rada
Teraz mám takú írsku hudbu, krásna (bola).
@die Mňa by to nielen zobudilo ale by som aj inštinktívne vyhodil mob z okna
A teraz ma to mrzí dokelu :/
Túto! Dodnes ľutujem, že som si ju dala ako vyzváňací tón. Keď mi začne hrať v MP3jke, hneď prepínam, pričom som tú pieseň zbožňovala
ja keď to teraz počujem, ma ide roztrhať bola doba, kedy som na to nereagovala, ale teraz si to dám ako budík, keď chcem zaručene ráno vstať. lebo to tak nenávidím, že fakt sa z tej postele teplej postavím a idem to vypnúť.
a minulé Calvin Harris - Acceptable in the 80s
Ale budík...fuuuj ako pesnička pekná ale neznášam ju neviem presne ako sa volá, je to niečo od Billi Talent