ja viem, že sa mysleli rozprávky. len z týchto ma nič nenadchýna, priam ma už iritujú poniektoré. možno ten cisár a pekár ma ešte až tak neničí.
a ešte troch veteránov mám dosť rada, to tiež zvykli na sviatky dávať (ale neviem, či zrovna vianoce , a to som už dlho nevidela...
ja si zvyknem povedať iné, ale to nemôžem zverejniť, tobôž zrealizovať...
každopádne, tvoja alternatíva mi príde podobná ako klamať/okrádať dôchodcov alebo deti, a to je v rozpore s mojimi morálnymi zásadami
@luc.ka No... mal som podobny nazor, ale neskor som zistil, ze ista skupina ludi je aj tak stratena, lebo ked to neminu u mna, tak u niekoho ineho na nejaku inu kravinu. Pekne konzumna spolocnost je uz rozvinuta v USA, kde by sa imho dalo zarobit aj na predavani pokreslenych kamenov s krstnymi menami
@luc.ka veru veru veterani nebyvaju uz na sviatky nejaky cas tusim, to iritovanie chapem, vsak ja som tiez nedala nejak nic moc, prezijem bez nich, a vola sa to Hori hovno, keby si chcela citat ja ju mam kupenu ako darek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
pekařúf cířaš - to sa pise s V inak
Popolusky, mraziky, vsetko sa moze schovat...
císařúf pekař
LOL!
si mi pripomenula jedneho debila, čo sem už nechodí
čo narobím, neviem včeštine neviem písať
čože ťa tak pobavilo?
no tak ten + byl jednou jeden král a princezná so zlatou hviezdou...
perinbaba je tiež fajn...
v podstate...skoro všetky
ale na markíze reklamujú aj pekařov aj císařov a v inom čase, majú ísť zajtra
ja viem, že sa mysleli rozprávky. len z týchto ma nič nenadchýna, priam ma už iritujú poniektoré. možno ten cisár a pekár ma ešte až tak neničí.
a ešte troch veteránov mám dosť rada, to tiež zvykli na sviatky dávať (ale neviem, či zrovna vianoce , a to som už dlho nevidela...
knižnú predlohu nepoznám - teda iba viem, že je
aj slzičku si uronil? len neviem ako, či to je slza smiechu, alebo číreho zúfalstva nad tragédiou jednej úbohej ľudskej existencie...
to video mám na mobile a cez hodinu ho púšťam triednej, keď ju chcem zabaviť
veď asi je človek sa aj zapotí trochu, keď sa snaží pochopiť myslenie niektorých ľudí
ja si zvyknem povedať iné, ale to nemôžem zverejniť, tobôž zrealizovať...
každopádne, tvoja alternatíva mi príde podobná ako klamať/okrádať dôchodcov alebo deti, a to je v rozpore s mojimi morálnymi zásadami
tie klasické ma nebavia....
(ešte tak perinbaba, alebo pehavý max a strašidlá, to hej, ale klasické princezné som nikdy nemal rád)
s čerty nejsou žerty
soľ nad zlato