i keď kolektív bol na strednej v pohode, taktiež aj akcie...vysoká je vysoká akcie bývajú ešte občas a tá kopa voľného času a možnosť robiť si sám rozvrh...no krása...
...no sice eset poriadne na strednej niesom ale kedze som an osemrocnom gymply ta v triede zostane nezmenena zostava aj na ,,strednej,, a uz teraz to vyzera na riadnu opiciaren
to je divna otazka.. kazda skola je v niecom lepsia.. ja mam radsej strednu kvoli kolektivu ale na zakladke som mala aj na nieco ine cas ako na ucenie .. vlastne tam som ani nevedela co je ucenie xD
vseobecne nenavidim skolu, mno na vyske ete nenisom, stredna ma nieco do seba, ale na zs sa netrebalo vobec vobec ucit a aj ked som prisla neskoro na hodinu tak z toho nerobili velke halo.... taqze zs jednoznacne
záleží na tom v akom smere mám radšej...čo sa týka kamarátov a spolužiakov radšej som mala zš,na strednej je na kokot kolektív,ale v učení som spkojnejšia teraz,keďže sa učím iba to čo som si sama vybrala a baví ma,nie ako všetky tie zbytočné predmety na zš od hudobnej po chémiu...
na zakladnej som bola styri roky a bola som vo vsetkom najlepsia, takze ju mam najradsej no nechapem akoze som tak upadat zacala potom...ale uz sa zviecham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mala som rada zakladnu... hlavne kvoli spoluziakom
milujem stredu... hlavne kvoli spoluziakom
uvdim ako bude vysoka...