Aj mne sa zdá lebo mne to vyšlo a u psychologicky to tak vyšli tiež a v postate sa nedá zistiť ktorým smerom sa toči pretože na obrázok nemáme priestorové videnie takže je to len na tom ako si to vysvetli mozog
Právo Brain vs obklopoval Brain test ... vidíš tanečnice otáčaním v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových ručičiek-?
Je-li v smere hodinových ručičiek, potom použiť na pravej strane mozgu a naopak.
Väčšina z nás by sa tanečník otáčaním proti smeru hodinových ručičiek-aj keď si môžete vyskúšať na sústredení a zmeniť smer, jestli to dokážeš.
LEVÉHO mozgu
použitie logiky
detail orientované
fakty pravidlo
slová a jazyk
súčasnosti a minulosti
matematiku a prírodné vedy
môžeme pochopiť
Vediac
uznáva
Aby / model vnímanie
pozná názov objektu
reality založenej
Tlačivá stratégie
praktické
bezpečný
PRÁVO mozgu
používa pocit
"veľký obraz" orientované
predstavivosť pravidlá
symboly a obrazy
prítomnosti a budúcnosti
& Filozofie náboženstva
môže "dostať" (tj zmysle)
verí
oceňuje
priestorového vnímania
ví objekt funkcie
fantasy založené
predkladá možnosti
impulzívny
riskovanie
angličtina
ako... ja cumim na ten obrazok toci sa mi protismere hodinovych ruciciek a znicoho nic to zmenilo smer a toci sa to v smere hodinovych ruciciek!!!! to nine normalne! to meni smer nech sa to dievca rozhodne ktorym smerom sa toci!!
najprv sa to točilo v smere proti smeru a potom som to dokázala sama meniť a mám vlastnosti od ľavého aj pravého mozgu...asi som viac zameraná na fantasy a používam city ale zas mám rada matiku a mám logické myslenie
Keď chcete vidieť ako sa točí opačným smerom (tí čo im to nejde) zaostrite na chodidlo na zemi a periférne vnimajte pohyb rúk. Ak sa dostatočne sústredíte, začne sa točiť opačne.
Jau jak ma z toho už bolí hlava Prvýkrát som to videl v smere hodinových ručičiek no potom mi to začlo prehadzovať strany A tak som na to kukal asi 20 minút a teraz ma neuveritelne boli hlava Inak je zaujimavé ako sa v mozgu mení ta poloha nohy na ktorej sa otáča do jednej strany. /raz ľava raz pravá
btw. aj vám sa zdalo, že ta dievčina akoby uplne levituje keď vam preplo stranu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skus pozerat dlhsie. ono to ide (podla mna) tiez v smere, ale ked pozeras dlhsie, zrazu to akoby sekne a ide opacne ozaj
Právo Brain vs obklopoval Brain test ... vidíš tanečnice otáčaním v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových ručičiek-?
Je-li v smere hodinových ručičiek, potom použiť na pravej strane mozgu a naopak.
Väčšina z nás by sa tanečník otáčaním proti smeru hodinových ručičiek-aj keď si môžete vyskúšať na sústredení a zmeniť smer, jestli to dokážeš.
LEVÉHO mozgu
použitie logiky
detail orientované
fakty pravidlo
slová a jazyk
súčasnosti a minulosti
matematiku a prírodné vedy
môžeme pochopiť
Vediac
uznáva
Aby / model vnímanie
pozná názov objektu
reality založenej
Tlačivá stratégie
praktické
bezpečný
PRÁVO mozgu
používa pocit
"veľký obraz" orientované
predstavivosť pravidlá
symboly a obrazy
prítomnosti a budúcnosti
& Filozofie náboženstva
môže "dostať" (tj zmysle)
verí
oceňuje
priestorového vnímania
ví objekt funkcie
fantasy založené
predkladá možnosti
impulzívny
riskovanie
angličtina
Najprv sa točila len v smere, po 10sek zhruba proti smeru.
btw. aj vám sa zdalo, že ta dievčina akoby uplne levituje keď vam preplo stranu ?