pocuj teba to dajako vzalo...nuz, nejdem hlasovat za nic, kedze anketa na 2 veci: 10moznosti a 1 co ich vsetky zhrnie...a mat total uprimnu a pravdovravnu partnerku myslim tiez neni moc dobre...
@1 ma pravdu, moc sa tym zaoberas, poznam taketo noci kedy som mal divoke plany xD a stejne rano sa na vsetko vzdy zabudlo alebo som nemal nato, aj ked sice som bol odhlodlany to urobit (v noci) je to divne
heh sora ale ja uz cca dny nespim(takže to znamená že som zatial za tie 4 dni spal 6 a pol hod kurna som ale cvok xD) ale tu nejde o tu diskusiu toto je len tak zo zabavi a čiastočne aj otom ci som totalny cvok alebo nie
kludek, ja som tiez divny a vobec nie koli tomu ze by som bol strasne do nekoho zamilovany alebo podobne... u mna bolo normalne cez skolsky rok za tyzden naspat + - 9 hodin (mno proste vecer nemozem zaspat )
cvok niesi, ale si zalubeny, a v takomto veku je to asi najhorsie... takze chapem ze asi zaspat nemozes, ale skus nieco co ta rozptyli a zabudnes aspon na chvilku
Z každého musí mať niečo... ale bez vernosti nie je asi žiaden ani ten naprd vzťah. Do vzťahu treba veľa - úprimnosť, toleranciu, vernosť, pravdovravnosť, rozhodnosť a ešte veľa toho... sa mi nechce ani písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ic racej spat a porozmyslaj nad tym co dalej rano
cvok niesi, ale si zalubeny, a v takomto veku je to asi najhorsie... takze chapem ze asi zaspat nemozes, ale skus nieco co ta rozptyli a zabudnes aspon na chvilku