@bambinonarohliku prečo by v NR mala byť stoka?? BA je celá stoka....SPU je dobrá škola...keby poľnohospodárstvo malo na SR úroveň tak je to jedna z najlepších univerzít hned po IT...právnikov je veľa..psychológov ..tiež a filozofovia sú nepotrební..preto je SR tam kde je lebo nepodporuje poľnohospodárstvo...ale vyštudovať to a ísť pracovať tak jedine do zahraničia...
@fabre tým som chcel povedať že môže byť dobrá škola aj tá v NR ...ušetrí na nákladoch..a bude mať to isté vyštudované...tak či tak sa človek zamestná s takou školou ak nieje šikovný na pokladni v bille...na páse vo fabrike..alebo bude robiť na SR za 350 eur...ak samozrejme nemá známosti
@bambinonarohliku tým som chcel povedať že môže byť dobrá škola aj tá v NR ...ušetrí na nákladoch..a bude mať to isté vyštudované...tak či tak sa človek zamestná s takou školou ak nieje šikovný na pokladni v bille...na páse vo fabrike..alebo bude robiť na SR za 350 eur...ak samozrejme nemá známosti
@bambinonarohliku to je tiež pravda ja len obraňujem NR že prečo stoka...tak ja nechválim žiadnu školu...ale nebudem urážať iné školy...ked o nich nič neviem
@fabre no mám tam bývalých spolužiakov z gymnázia , a chvália si, že sa nič nemusia učiť, že aj skúšky sa dajú bez učenia zmaknuť a to sa na strednej učili na 4 takže dosť divné
@fabre áno, lebo je to stupídna škola, kde študujú stupidní ľudia, ktorí si aj tak nenájdu prácu a budu pracovať niekde v tescu alebo musia odísť do zahraničia skončila som
@claudia5 Podľa mňa si nenechaj od nikoho poradiť...tak ti poviem..aj mne poradila rodina a bola to kktina...daj na seba...sama sa rozhodni...inak prídu aj dôležitejšie rozhodnutia a čo potom? napíšeš na birdz..ako by sa rozhodli ľudia ked 100 ľudí 100 chutí ?? Viem že teraz ti aj ja trošku radím no chcem ti pomôcť som už taký..
@bambinonarohliku Máš pravdu radšej do zahraničia a zarábať 2 000 eur ako 700 na SR Trošku si treba aj pozrieť fakty...a nekaziť život niekomu inému tí ľudia ked chcú tak sa učiť predsa môžu nikto im v tom nebráni....to že to nerobia je ich chyba ked žijú na ťahákoch
@fabre uzavrime to takto, že celé Slovensko je na SHIT a žiadna vysoká škola tu nemá takú hodnotu ako vysoká škola v zahraničí no to je tiež pravda ale človek si vyberá z toho, čo má k dispozícii
@bambinonarohliku
nahodou FIIT STU ma +akreditaciu od British Engineering Council » www.fiit.stuba.sk/sk/akreditovane...
a ked vystudujes Ing. s takym certifikatom, malo by sa to rovnat vsetkym akreditovanym skolam cez ten council, napr. aj programy na Oxforde,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nahodou FIIT STU ma +akreditaciu od British Engineering Council
» www.fiit.stuba.sk/sk/akreditovane...
a ked vystudujes Ing. s takym certifikatom, malo by sa to rovnat vsetkym akreditovanym skolam cez ten council, napr. aj programy na Oxforde,
"uzavrime to takto, že celé Slovensko je na SHIT a žiadna vysoká škola tu nemá takú hodnotu ako vysoká škola v zahraničí"
kontrapriklad
a mozno by bolo fajn zacat od seba