Odporúčam si pozrieť dokument Living With Michael Jackson, dokument, ktorý ho podrazil a odozvu k tomuto dokumentu Living With Michael Jackson Take Two...
na pravo máte odkazy na dalšie časti dokumentu aj na Take Two...
otvorila si mi oči, a ukázala vo mne potlačovaného malého chlapca, ktorému by majkl rád prečistil anál...vždy som si myslel, že Ozzy je kráľ, ale teraz si mi otvorila oči...kráľ je tento preoperovaný pedofil...
od majkla som poznal mesačnú chôdzu a tie jeho hity ma nechávali chladným
@tesfaye a este ktomu neviem skadial si zobral ze je pedofil ? media? no to tak biva ale zase media asi na slovensku vela otom nepisali ze vsetki sudi ktore mal za tie obbzalobi tak ho zbavili vini ten chlapec si vimislal a jeho todicia iba odneho peniaze chceli nic ine tak si otvor a zatvor oci a sant to pochopis
vsetko su to vyspekulovane picoviny, ze bol pedofil ten clovek bol zniceny 45 rokov medialneho tlaku, tlaku otca, rodiny, komplexy...ako sa hovori bol velke dieta. Myslim, ze bol z mala tych, ktory si aj vdaka velkej slave a penazi zachoval svoju ludsku tvar.
a je to legenda taky clovek ako on, taky talent sa uz nenarodi, to iste plati aj pre freda mercuryho to su ludia, ktory sa rodia iba raz a nikdy viac. Myslim, ze kazdy by mu mal vzdat akusi tichu uctu a namiesto toho vsetci rozoberaju jeho zivot, keby umrel daky drbo z high school musical tak tu vsetci placu pritom takych by som ani neoplul. Michael Jakcson bol páán a jeho pesničky budu hitmy este pre nase pra deti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Odporúčam si pozrieť dokument Living With Michael Jackson, dokument, ktorý ho podrazil a odozvu k tomuto dokumentu Living With Michael Jackson Take Two...
na pravo máte odkazy na dalšie časti dokumentu aj na Take Two...
Michael bol užasný človek s obrovským srdcom...
otvorila si mi oči, a ukázala vo mne potlačovaného malého chlapca, ktorému by majkl rád prečistil anál...vždy som si myslel, že Ozzy je kráľ, ale teraz si mi otvorila oči...kráľ je tento preoperovaný pedofil...
od majkla som poznal mesačnú chôdzu a tie jeho hity ma nechávali chladným
Myslel som si, že práve ty nebudeš veriť premedializovaným klamstvám, ale asi som sa mýlil
A pesničky sa mi od neho páčia všetky,s tohto Billy Jean a ešte sa mi páči You are not alone
skôr verím tomu, že bohatým sa prepeče sakra veľa vecí...a toto môže byť jedna z nich...
tiež je veľa ľudí na svete čo moc nepoznajú Ozzyho tvorbu a vedia, že ukusol hlavu netopierovi...