konkrétne tmavomodrá ako obloha keď sa večer stmieva a začína byť vidno prvé hviezdy. odmalička je to moja najoblúbenejšia farba, mala som také tmavomodré tepláky, spadla som a roztrhla som si ich na kollene tak mali potom čiernu obdĺžnikovú záplatu a konce zamazané a zničené od retiazky na bicykli, lebo mi tam vždy vbehli, do starého pionýra 22 veľmi živé spomienky
Hneď a veeeľmi tesne po čiernej fialová, tiež mám všetky doplnky fialové. A páči sa mi aj, že možnosť fialová je zeleným, lebo zelená je u mňa na treťom mieste hneď po fialovej.
Mam rada mint, odtiene zelenej, modrej, tyrkysovej, aj svetlu fialovu, niektore odtiene ruzovej, zltu. Co je absolutne mimo mna su hnede a bezove, oranzove, len vynimocne sa mi paci nejaky odtien cervenej.
No a potom mam rada sivu, ale moc ju nepovazujem za farbu ? (rovnako ako ciernu a bielu)
Neskutočne ma rozčuľuje, že v tejto ankete sú priradené jednotlivé farby v totálnom nesúlade s možnosťami
Hlasovala by som za zelená, ale je oranžová a spôsobuje mi to vnútorný rozkol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zelenu mam zase ja najmenej rada, ale o tom bude az ďalšia anketa
No a potom mam rada sivu, ale moc ju nepovazujem za farbu ? (rovnako ako ciernu a bielu)
Hlasovala by som za zelená, ale je oranžová a spôsobuje mi to vnútorný rozkol.