ja si myslím, že priatelia(kamoši) sú rovnako dôležití, ako milovaná osoba...
no predstavujúc si seba v takejto situácií, radšej volím kamošov, lebo to ej tá vztlaková sila, ktorá vás vyvrhne nahor z tých deprimujúcich stavov... strata priateľov by bola pre mňa omnoho bolestnejšia v porovnaní so stratou partnerky... ale to som ja, u mňa friends na top-e a až za nimi láska
Ja by som sa svojich priateľov nikdy nevzdala. Vždy ma podržali, podporovali, pomohli, keď bolo treba. A niekedy, keď bolo treba, tak aj prefackali (doslovne xD). Ak by ma moja priateľka niekedy nútila, aby som sa s nimi prestala stýkať, tak by som skôr uvažovala nad pokračovaním nášho vzťahu, aj keď by som ju milovala. Som momentálne single, ale dala by som prvú možnosť aj keby som bola zadaná.
ja mám priateľa ale inak mám len jednu skutočnú kamarátku a jedného skutočného kamaráta - dokopy troch ľudí, ktorým môžem bezmedzne veriť a vždy sa na nich spoľahnúť....
Keď si to tak vezmem... prvú situáciu zažívam (s jednou kratšou prestávkou) od narodenia už dokopy takmer 21 rokov... Tak keď som vydržala takto dlho...
@mielikki No, pre mňa osobne je toto jedno z najotravnejších. na tie slová
@sisska So slovom lingvista by som nešermoval Čo sa týka zavádzania nových slov, občas nenápadne používam "meľhubivo", čo nám raz vravel istý docent, ktorý nás miluje
Pre všetkých ostatných: Okrem nezadaný, voľný, slobodný môžte v širšom kontexte kľudne použiť: nezávislý, samostatný, nekrytý, samotár, suverénny, samobytný, neviazaný, otvorený, prístupný, nezriadený, emancipovaná . Expresívne a trochu pritrúbené sú lámač sŕdc či blúdiaca duša. Pre erudovaných ľudí vakantný až feriantný. Na viac slov sa ponúkajú bez záväzkov, bez partnera/frajerky. Lacné frázy zahŕňajú: zameraný na kariéru, mám dočasne pauzu so vzťahmi, potrebujem teraz trochu času pre seba, som proste sama sebou a mnohé ďalšie hlúposti. Ďakujem za pozornosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keby som teraz single, určite ti napíšem, že mať svojich priateľov a nevadí mi, že som single..
keďže však single nie som, tak je pravdou, že radšej mať tú osobu ako iných..
aj keď si to úplne predsatviť neviem.. ale stratiť či prísť o ňu by som nechcel
no predstavujúc si seba v takejto situácií, radšej volím kamošov, lebo to ej tá vztlaková sila, ktorá vás vyvrhne nahor z tých deprimujúcich stavov... strata priateľov by bola pre mňa omnoho bolestnejšia v porovnaní so stratou partnerky... ale to som ja, u mňa friends na top-e a až za nimi láska
mám priateľov a som single
ale tak aspoň väčšina tak zahlasuje
Pripadám si ako sklamaná, ale sebavedomo sa tváriaca 28-ročná žena už keď to slovo vyslovím v hlave...
@sisska ďalší lingvista sa hlási do debaty
@sisska So slovom lingvista by som nešermoval Čo sa týka zavádzania nových slov, občas nenápadne používam "meľhubivo", čo nám raz vravel istý docent, ktorý nás miluje
Pre všetkých ostatných: Okrem nezadaný, voľný, slobodný môžte v širšom kontexte kľudne použiť: nezávislý, samostatný, nekrytý, samotár, suverénny, samobytný, neviazaný, otvorený, prístupný, nezriadený, emancipovaná . Expresívne a trochu pritrúbené sú lámač sŕdc či blúdiaca duša. Pre erudovaných ľudí vakantný až feriantný. Na viac slov sa ponúkajú bez záväzkov, bez partnera/frajerky. Lacné frázy zahŕňajú: zameraný na kariéru, mám dočasne pauzu so vzťahmi, potrebujem teraz trochu času pre seba, som proste sama sebou a mnohé ďalšie hlúposti. Ďakujem za pozornosť
a za ten posledný odstavec