Čechov a Poliakov berem ako našich, rozumiem im, máme podobnú kultúru, mentalitu, všetko, mám tam kamošov, chodím tam na výlety. S Maďarmi som v pohode, v podstate ich berem ako akýkoľvek iný národ. Čo sa týka Ukrajiny, dnes by som sa k tomu nerád vyjadroval, miešajú sa vo mne pocity. Takže to vychádza na Rakúsko, nemusím ich, sú až príliš odmeraní a často pokrytecký správajú sa voči nám povýšenecky, hoci krajina je to krásna.
Neviem akých Čechov ste stretli vy, ja som stretla aj dobrých, ale aj dosť takých čo nás Slovákov mali za menejcenných. V živote by som tam už nešla dobrovoľne žiť a tú krajinu neznášam.
@3dmeraya@6 Si velmi úbohá... podla zopár blbcov ideš súdit nám najbližšiu krajinu po všetkých stránkach. Áno pripúšťam, nájde sa pár blbcov čo provokujú na oboch stranách aj som sa s nimi stretol, ale rozhodne väčšina Slovákov a Čechov má nadštandardné vzťahy a vždy sa na seba vieme spoľahnúť aj v dôležitých veciach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov