Keď sa povie "bungee jumping", tak si hneď predstavím ten diel z Medicopteru keď im tam začala striekať krv z krku alebo inú, kde sa im to nejak odtrhlo, aaa... =/
Hento považujem za, pre mňa, oveľa horšie ako tie tigre napríklad. Ale taký zoskok s padákom by som rada, divné
jazdu na F1 by som si praveze skusila raz som uz bola ale len sledovat F1 a mali sme specialne miesta ze sme stali rovno pri formuliach ked startovali, dali nam take sluchatka na usi lebo je strasny hluk ked startuju ale bolo to super a soferovat formulu musi byt este lepsie
pasovanie a predavanie drog done, sex s rovnakym pohlavim done, zavreta v klietke s tigrami - rataju sa aj 3 roky s psycho ex??? a jazda na f1 by bol super zazitok, milujem rychlu jazdu a nenavidim vysky, v zivote by som neskocila :S hned zimomriavky mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nemám nič proti homosexuálom, ale predstava chlapa s chlapom sa mi proste hnusí.
Hento považujem za, pre mňa, oveľa horšie ako tie tigre napríklad. Ale taký zoskok s padákom by som rada, divné
Ale určite je mnoho iných vecí čo by som neskúsila, toto je taká slabota.
Inak by mi ostatné moc žily netrhalo. Keby tie tigre boli krotké...