vypytat sa na wc a spravit pi*ovinu je u nas uplne bezne...ist na zachod a nas5 sa vratit so zapalenou cigaretou, abo s toaletakom v gatiach, abo neprides vobec a povies ze si sa stratil, je toho uz vela za tych par rokov...
mne priateľka vravela, že na základke mali takého grázla, čo zobral spolužiačke tašku, polial benzínom a zapálil, na strednej po 4och dňoch po začatí strednej ževraj otrieskal nástenku spolužiakovy o hlavu, no takého by som poslal do polepšovne hneď...ja som max na základke dal na 1.apríla špendlík na stoličku a keď si sadla, to bol skok,
tiež sa mi to zdajú skôr blbosti,pri ktorých sa človek strápni...my sme naposledy dali dole dvere z pántov a len ich tam s5 opreli,ptm každý profák čo si chcel otvoriť a vojsť do triedy na seba zhodil cele dvere xP
my sme v skole uz podpalili triednu knihu zlomili asi 15 lavic a 50 stoliciek znicili satnu a lavicky polamali nastenky zlomili tabulu rozbili 6 okien vyllomili dvere a tak
to som raz spravila že som vyskočila z okna ale boli sme na prízemí to bolo super, lebo sa tej učiteľke presunula trieda z tretieho poschodia na prízemie a ona v šoku že som sa zabila to stálo za to
alebo mi vyhodila von oknom mikinu lebo jej vadila, že ju mám na lavici tak som jej vyhodila ten zápisník zo známkami
a koktala som už cez odpoveď učiteľka ma poslala dole za psychologičkou
ale nikdy som z toho nemala prúser, pretože som mala dobrých spolužiakov, čiže to učiteľke vypadol zápisník, prečo by som ho ja mala vyhadzovať?
tak napr. dneska doniesol niekto nejakého zajaca do školy a nejaký chalan ho začal nožnica(toho zajaca provokovať a skoro ho podrezal(toho zajaca ten chalan)
alebo tak,jedna trieda oni podpálili stoličku a vyhodili ju von oknom..alebo si zapálili na hodine úplne že pohodka..a proste také grázloviny respekt!
no u nas bol na zakladke oblubeny rev cez hodiny (akokeby nejake zvierata alebo co) ale bolo to fasa .. alebo sme hadzali sacky plne vody na druhe deti zo susednej skoly a raz sme trafili ich ucitelku to bol pruser... rozbijanie nastenok, fajcenie priamo v triede, takisto aj petardy v triede a mnoho dalsich vilomenin
my sme dosť trafená trieda...robíme toho viacero...ale keď si tam čítam možnosti...ja nejak neohrozujem svoj život pri tom...takže nie neskočila by som z okna (máme triedu na najvyššom poschodí) a ani by som necucala atrament z pera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo mi vyhodila von oknom mikinu lebo jej vadila, že ju mám na lavici tak som jej vyhodila ten zápisník zo známkami
a koktala som už cez odpoveď učiteľka ma poslala dole za psychologičkou
ale nikdy som z toho nemala prúser, pretože som mala dobrých spolužiakov, čiže to učiteľke vypadol zápisník, prečo by som ho ja mala vyhadzovať?
tak napr. dneska doniesol niekto nejakého zajaca do školy a nejaký chalan ho začal nožnica(toho zajaca provokovať a skoro ho podrezal(toho zajaca ten chalan)
alebo tak,jedna trieda oni podpálili stoličku a vyhodili ju von oknom..alebo si zapálili na hodine úplne že pohodka..a proste také grázloviny respekt!
a kopu inych blbosti sme robili za tych 8 rokov,ale nechce sa mi to vypisovat
ale čo to z tých možností sme už porobili...
veď sex zaujíma mladých viac ako kvadratické rovnice a determinanty