@tikalok dakujem za doplnenie pre perfekcionistov - zo strany od Lúčok.
Len som sa bál, že daktorí odmietnu hlasovať, lebo "na Choči ešte neboli" alebo "na Choči už boli a nechcú už ísť" a pod.
Tak nejak mi to vychadza na tu tresciu pecen aj ked by som si ju teda nedal zrovna rad ale podla toho co mi beha v hlave si myslim zeby bola najvhodnejsia na dobitie energie na takej ture z tychto pokrmov
@tikalok@10 potom si to hadam rozmyslel preto, ze sa desil jedenia jaternice bez prilohy (asi taram, ved tresciu pecen isto jedol s prilohou (pribinackom? )
@olii si robis srandu ale s @mielikki sme sa realne chystali jest surstromming na turistike (nejedli, lebo sme ho nezohnali lebo sme boli mimo sezony ).
Ides tam prespavat? Nie je extremny kopec, ked das poriadne ranajky, po ceste ti bude stacit aj banan I ked teraz je myslim moda fotit sa na ture s birellom a slaninou Na lepsie tempo, ze vypotis viac vody, kofolu pripadne na rychle doplnenie cukrov ... zemlu alebo nieco lahsie do cesty a pohoda
@majky538 díky
toto bolo ale inspirovane skutocnym pribehom a debilinami, o ktorych viem, ze tam ludia vzali na túru cize nehladal som tipy a rady, ale skor nazory na to, ktora z tych veci bola najmenej zla
necitala som komenty, len mam potrebu sa vyjadrit , ze ani zaboha nepochopim komu napadlo dat tu fazulu do paradajkovej omacky. UKAZTE MI TOHO "GENIA" PROSIM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Len som sa bál, že daktorí odmietnu hlasovať, lebo "na Choči ešte neboli" alebo "na Choči už boli a nechcú už ísť" a pod.
@7 kto??? kto??? ja chcem mena!
Jaj Tak potom volím fazule. Ideálne tiež deň predtým - budeš mať extra paru pri stúpaní
toto bolo ale inspirovane skutocnym pribehom a debilinami, o ktorych viem, ze tam ludia vzali na túru cize nehladal som tipy a rady, ale skor nazory na to, ktora z tych veci bola najmenej zla
S pečenou fazuľou prišli už americkí indiáni. Paradajkovou omáčkou ju zrejme vylepšili anglickí kolonialisti